Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 9 Απριλίου 2011

Περίπτερο Δωρεάν Εξέτασης & Αγώνας Μπάσκετ στο Κιλκίς από την Εκστρατεία «Η Μόδα Πολεμά τον Καρκίνο του Στήθους»

Η Εκστρατεία «Η Μόδα Πολεμά τον Καρκίνο του Στήθους» θα υλοποιήσει «Περίπτερο Δωρεάν Εξέτασης και Ενημέρωσης» για πρώτη φορά στο Κιλκίς, από τις 12 έως και τις 16 Απριλίου στο Ξενοδοχείο «Habitat», Σπάρτης & Αγ. Γεωργίου. Από τις 9:30 το πρωί μέχρι τις 3:30 το μεσημέρι εξειδικευμένοι γιατροί και νοσηλεύτριες θα βρίσκονται εκεί για να εξετάσουν όσες γυναίκες προσέλθουν, να απαντήσουν στις ερωτήσεις τους και να τις ενημερώσουν σχετικά με τους τρόπους πρόληψης και έγκαιρης διάγνωσης του καρκίνου του στήθους.
Η εξέταση της ψηλάφησης είναι ανώδυνη και διαρκεί λίγα μόνο λεπτά!
Παράλληλα η Εκστρατεία σε συνεργασία με το Σύλλογο Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ελλάδος και υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, θα διοργανώσουν το Σάββατο 16 Απριλίου, ώρα 18:00, στο Κλειστό Γυμναστήριο Κιλκίς, τον αγώνα μπάσκετ των βετεράνων καλαθοσφαιριστριών, «Βάλε Τρίποντο στην Πρόληψη» με στόχο τη μετάδοση του μηνύματος της πρόληψης. Διαιτητές του αγώνα θα είναι ο Υπουργός κ. Λοβέρδος, ο Υφυπουργός κ. Αηδόνης και ο βετεράνος διαιτητής κ. Κορομηλάς. Τιμώμενο πρόσωπο, η Πρόεδρος του Πανελλήνιου Αθλητικού Σωματείου «ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ» κα. Παναγοπούλου Κατερίνα.  

Μην ξεχνάτε ότι αγοράζοντας τα μπλουζάκια του «Στόχου» βοηθάτε να συγκεντρωθούν έσοδα για δράσεις ενημέρωσης και πρόληψης! Στο www.ftbc.gr, θα βρείτε τα καταστήματα που έχουν ρούχα του «Στόχου», αλλά θα έχετε και τη δυνατότητα να κάνετε τις αγορές σας online!
Το πρόγραμμα «Περίπτερα Δωρεάν Εξέτασης και Ενημέρωσης» λειτουργεί υπό την αιγίδα του Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και με την ευγενική υποστήριξη της Ευρωιατρικής, του ΟΠΑΠ και του Δήμου Κιλκίς. Χορηγοί της Εκστρατείας είναι η πιστωτική κάρτα Euroline Style της Eurobank, η κρέμα Olay και τα ζυμαρικά Melissa. Χορηγός φιλοξενίας: Ξενοδοχείο HABITAT. Χορηγοί επικοινωνίας: Ράδιο Μαχητής 87.8, Μαχητής του Κιλκίς, Ημερησία, Ειδήσεις, Πρωινή, Γνώμη, Πρώτη Σελίδα, Ράδιο Επιλογές, Νέα Πορεία, Χρόνος, Kilkistoday.gr. Χορηγοί αγώνα: ΟΠΑΠ, Αlumil, Kleeman, Herbal Life και πλήθος εταιρειών της τοπικής κοινότητας του Κιλκίς. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.