Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 9 Απριλίου 2011

Στην Αθήνα ο Γραμματέας της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Κιλκίς Λεωνίδας Δημητριάδης

 Στην Αθήνα βρέθηκε ,την Τετάρτη 6 και την Πέμπτη 7 Απριλίου, για δεύτερη φορά μέσα σε διάστημα λίγων ημερών ,ο Γραμματέας της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Κιλκίς Λεωνίδας Δημητριάδης για ένα νέο κύκλο επαφών, στο πλαίσιο των συναντήσεων εκπροσώπων του κόμματος, της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, της Περιφέρειας και της πολιτικής ηγεσίας των Υπουργείων, στα γραφεία της Ιπποκράτους.
 Ο Γραμματέας της Νομαρχιακής οργάνωσης είχε συνάντηση με τον Γραμματέα του Εθνικού Συμβουλίου Μιχάλη Καρχιμάκη κατά την οποία συζητήθηκε η πορεία προς τη Συνδιάσκεψη της 3ης Σεπτεμβρίου. Στη συνέχεια  ο Κύριος Δημητριάδης είχε επαφές με την Υπουργό παιδείας , Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων Άννα Διαμαντοπούλου για τα θέματα της παιδείας, με τον Υπουργό Εσωτερικών Γιάννη Ραγκούση για το ζήτημα της Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και με τον Υπουργό Πολιτισμού Παύλο Γερουλάνο με τον οποίο συζήτησε για θέματα Πολιτισμού, Τουρισμού και Αθλητισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.