Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 22 Απριλίου 2011

Επίσσκεψη ΝΟ.Δ.Ε.-Ν.Δ Κιλκίς στο Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης

Το κέντρο κοινωνικής στήριξης του Κιλκίς επισκέφθηκε την Μεγάλη Τρίτη 19.4.11 αντιπροσωπεία της νομαρχιακής διοικούσας επιτροπής Κιλκίς της ΝΔ, με επικεφαλής τον πρόεδρό της Δημήτρη Ιωακειμίδη και αποτελούμενη από τους Τριαντάφυλλο Πέτρογλου γενικό γραμματέα, Ευάγγελο Αποστολίδη ταμία, Αθανάσιο Τατάρογλου, πρόεδρο ΟΝΝΕΔ Κιλκίς και Ιωάννη Γάγο υπεύθυνο εθελοντισμού, με αφορμή την πασχαλινή αγορά που διοργανώνει κάθε χρόνο τέτοια εποχή, με σκοπό την συγκέντρωση πόρων, που θα το βοηθήσουν στην λειτουργία του.
Η αντιπροσωπεία ξεναγήθηκε στον εκθεσιακό χώρο της εορταγοράς από την πρόεδρο του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων ατόμων με αναπηρία «ΒηματίΖΩ» Ευθυμία Καράμπαγλη και να διαπιστώσει ιδίοις όμμασι τις δημιουργικές δυνατότητες των ατόμων που φιλοξενεί το κέντρο.
Παράλληλα είχε την δυνατότητα να ενημερωθεί από πλευράς της προέδρου του συλλόγου και του πρώην προέδρου του εργατοϋπαλληλικού κέντρου Κιλκίς Δημήτρη Βουλγαράκη, που συνεισφέρει ετούτη την περίοδο σε διοικητικό επίπεδο λόγω της εμπειρίας γύρω από τέτοια θέματα γιά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει το κέντρο κυρίως στο επίπεδο της στελέχωσής του σε εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό, καθώς και για τις πρωτοβουλίες που θα αναπτυχθούν το επόμενο διάστημα προς την κατεύθυνση της οικονομικής του ενίσχυσης πάνω σε πάγια βάση από το ΙΚΑ.

Όπως δήλωσε ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ το έργο που επιτελεί το κέντρο είναι πολύ σημαντικό και σηματοδοτεί την ανάγκη προστασίας και φροντίδας, που θα πρέπει να επιδεικνύει το κράτος απέναντι στις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες όπως αυτή που φιλοξενεί το κέντρο.
Και μάλιστα σε εορταστικές περιόδους, όπως αυτή του Πάσχα εν μέσω μάλιστα μιάς μεγάλης γενικότερης οικονομικής κρίσης γιά τον τόπο μας.
«Η υπηρέτηση αυτής της αναγκαιότητας εξηγεί», όπως επεσήμανε, «και την παρουσία της ΝΟΔΕ στο κέντρο, καθώς ως κόμμα η ΝΔ επιθυμεί εμπράκτως να καταδείξει, ότι στηρίζει το έργο του και πιστεύει ότι οι όποιες γενικότερες οικονομικές δυσκολίες δεν θα πρέπει να επηρεάζουν αρνητικά την λειτουργία ενός τέτοιου φορέα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.