Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 22 Απριλίου 2011

Ευχές "Ακριτών Πολυκάστρου"

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ Ποντίων Πολυκάστρου και Περιχώρων «Οι Ακρίτες»  εύχονται στα μέλη και τους φίλους καλό Πάσχα.  
Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν δύο σημαντικές εκδηλώσεις του Συλλόγου Ποντίων Πολυκάστρου και Περιχώρων «Οι Ακρίτες». Την Κυριακή 10 Απριλίου η θεατρική ομάδα του πολιτιστικού συλλόγου «ΜΠΕΛΛΕΣ» Δήμου Μουριών παρουσίασε την ξεκαρδιστική ποντιακή κωμωδία «Ο ΧΩΡΕΤΕΣ» στην αίθουσα του δημοτικού κέντρου στο Πολύκαστρο. Σε μία κατάμεστη αίθουσα η θεατρική ομάδα καταχειροκροτήθηκε για την επαγγελματική ερμηνεία των ρόλων αλλά και για το πολύ γέλιο που προσέφεραν στο κοινό. 
   Ακόμη, την Κυριακή 3 Απριλίου στο κέντρο διασκεδάσεως «ΝΟΤΕΣ» πραγματοποιήθηκε εκδήλωση αγάπης με σκοπό την βοήθεια σε συνάνθρωπους.
   Ο σύλλογος ευχαριστεί τους παρακάτω χορηγούς των εκδηλώσεων για τις προσφορές τους: τα Super Market (ΚΟΙΟΣ – ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ – ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ – ΑΜΠΡΑΖΗΣ – ΕΥΜΟΡΦΟΠΟΥΛΟΣ),  ΜΗΝΟΒΓΙΔΗΣ ΠΕΤΡΟΣ, BOUQUET DI FIORI, ΚΟΥΛΑΚΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ.
   Τις εκδηλώσεις τίμησαν με τις παρουσίες τους ο αντιπεριφερειαρχης κ. Γκουντενούδης Χρήστος ο αντιδήμαρχος Σιωνίδης Κωνσταντίνος, δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων και πλήθος κόσμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.