Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 5 Απριλίου 2011

Συνεδρίαση Επιμελητηρίου Κιλκίς στη Γουμένισσα

Στη Γουμένισσα και στις εγκαταστάσεις του Εμπορικού Συλλόγου συνεδρίασε την Τετάρτη 30 Μαρτίου το Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Κιλκίς. Η συνεδρίαση ξεκίνησε με ενημέρωση και σύντομο απολογισμό από τον Πρόεδρο, για το πρόσφατο Αναπτυξιακό Συνέδριο: «Πορεία στο Μέλλον με Νέες Συντεταγμένες Ανάπτυξης». Ο κ. Παύλος Τονικίδης χαρακτήρισε το Συνέδριο ως επιτυχημένο και ως μία δράση η οποία έχει προκαλέσει τα θετικά σχόλια της Κοινής Γνώμης και βεβαίως όλων των συμμετασχόντων στις προσυνεδριακές και συνεδριακές διαδικασίες του. Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου τόνισε ότι τα πορίσματα του Συνεδρίου θα βρίσκονται κωδικοποιημένα τόσο σε έντυπη όσο και σε ηλεκτρονική μορφή.
Παράλληλα θα ξεκινήσει σύντομα η εξειδίκευση των πορισμάτων και προτάσεων μέσα από θεματικές εκδηλώσεις με ξεχωριστό αντικείμενο κάθε φορά.
Κατά τη συνεδρίαση αποφασίσθηκε η συμμετοχή του Επιμελητηρίου στην έκθεση «Agro Quality Festival – Αγροτικά Ποιοτικά Προϊόντα», η οποία θα πραγματοποιηθεί στη Αθήνα στις 13 – 15 Μαΐου. Ειδικά στην Έκθεση αυτή το Επιμελητήριο θα επικεντρώσει την προσπάθειά του στην προβολή της τοπικής φέτας. Ήδη έχει αποφασισθεί και προγραμματίστηκε η παρασκευή  μιας «Εκθεσιακής» σε διαστάσεις τυρόπιτας από ειδικούς σεφ, με φέτα από το ν. Κιλκίς.
Κατά τη συνεδρίαση παρουσιάσθηκε η επιστολή προς το Υπουργείο Οικονομικών η οποία περιείχε απόψεις και προτάσεις για το νέο Φορολογικό Νομοσχέδιο. Παράλληλα κατατέθηκαν προτάσεις για την επικείμενη αλλαγή της Επιμελητηριακής Νομοθεσίας.
Ιδιαίτερη συζήτηση έγινε για το μόνιμο αγκάθι της εμπορικής δραστηριότητας, το παρεμπόριο. Αποφασίσθηκε σε πρώτη φάση η έκδοση ειδικού ενημερωτικού φυλλαδίου προς το καταναλωτικό κοινό, ενώ θα ενταθεί η συνεργασία με τις αρμόδιες φορολογικές, αστυνομικές και άλλες ελεγκτικές αρχές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.