Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 5 Απριλίου 2011

Στο Κιλκίς «Η Μόδα Πολεμά τον Καρκίνο του Στήθους»


Η Εκστρατεία «Η Μόδα Πολεμά τον Καρκίνο του Στήθους» θα υλοποιήσει για πρώτη φορά στο Κιλκίς το «Περίπτερο Δωρεάν Εξέτασης και Ενημέρωσης» από τις 12 έως και τις 16 Απριλίου στο Ξενοδοχείο «Habitat» (Σπάρτης & Αγ. Γεωργίου). Από τις 9:30 το πρωί μέχρι τις 3:30 το μεσημέρι εξειδικευμένοι γιατροί και νοσηλεύτριες θα βρίσκονται εκεί για να εξετάσουν όσες γυναίκες προσέλθουν, να απαντήσουν στις ερωτήσεις τους και να τις ενημερώσουν σχετικά με τους τρόπους πρόληψης και έγκαιρης διάγνωσης του καρκίνου του στήθους. Η εξέταση της ψηλάφησης είναι ανώδυνη και διαρκεί λίγα μόνο λεπτά.

Παράλληλα η Εκστρατεία «Η Μόδα Πολεμά τον Καρκίνο του Στήθους» σε συνεργασία με το Σύλλογο Βετεράνων Καλαθοσφαιριστριών Ελλάδος και υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, θα διοργανώσουν την τελευταία ημέρα, δηλαδή το Σάββατο 16 Απριλίου, στις 18:00, στο Κλειστό Γυμναστήριο Κιλκίς, τον αγώνα μπάσκετ των βετεράνων καλαθοσφαιριστριών «Βάλε Τρίποντο στην Πρόληψη» με την συμμετοχή μεγάλων ονομάτων και με στόχο τη μετάδοση του μηνύματος της πρόληψης. Ένας από τους Διαιτητές του αγώνα, που θα διεξαχθεί μεταξύ των ομάδων Βορράς-Νότος θα είναι και ο Υπουργός κ. Ανδρέας Λοβέρδος. Τιμώμενο πρόσωπο, η Πρόεδρος του Αθλητικού Σωματείου «ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ» κα. Παναγοπούλου Κατερίνα.  
Το πρόγραμμα «Περίπτερα Δωρεάν Εξέτασης και Ενημέρωσης» λειτουργεί υπό την αιγίδα του Δήμου Κιλκίς και με την ευγενική υποστήριξη της Ευρωιατρικής και της Roche Hellas ΑΕ. Χορηγοί της Εκστρατείας είναι η πιστωτική κάρτα Euroline Style της Eurobank, η κρέμα Olay και τα ζυμαρικά Melissa.
Χορηγοί επικοινωνίας: Ράδιο Μαχητής 87.8, Μαχητής του Κιλκίς, Ημερησία, Ειδήσεις, Γνώμη, Πρώτη Σελίδα, Ράδιο Επιλογές, Νέα Πορεία, Χρόνος και Kilkistoday.gr. Χορηγός φιλοξενίας: Ξενοδοχείο HABITAT. Χορηγοί αγώνα: ΟΠΑΠ, Αlumil, η Kleeman και πλήθος εταιρειών της τοπικής κοινότητας του Κιλκίς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.