Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 2 Απριλίου 2011

Πρωτοφανής επίθεση σε Διευθυντή Σχολείου του Κιλκίς

Πρωτοφανή επίθεση δέχτηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 1 Απριλίου ο Διευθυντής του 4ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς την ώρα που έκλεινε το σχολείο. Ο Διευθυντής δέχτηκε επίθεση στον αύλειο χώρο του σχολείου και μάλιστα μπροστά στα έκπληκτα μάτια μαθητών και δασκάλων. Δράστες είναι δύο αδέλφια, 43 και 38 ετών, ο ένας εκ των οποίων την προηγούμενη ημέρα, Πέμπτη 31 Μαρτίου, είχε φραστικό επεισόδιο με τον Διευθυντή του Σχολείου.
Ειδικότερα, ο δράστης πάρκαρε στη διάβαση πεζών εμποδίζοντας έτσι τη διέλευση των μαθητών και γι’ αυτό δέχτηκε τις παρατηρήσεις της σχολικής τροχονόμου, αλλά και του ίδιου του Διευθυντή. Η «φιλονικία» αυτή μάλιστα μεταφέρθηκε λίγη ώρα αργότερα και στο Αστυνομικό Τμήμα Κιλκίς, όπου μετέβησαν οι παραπάνω για να λυθεί η ασήμαντη αυτή -εκ πρώτοις- διαφορά τους.
Την επόμενη ημέρα όμως, την ημέρα δηλαδή του συμβάντος, ο παραλογισμός της υπόθεσης συνεχίστηκε, καθώς ο δράστης «έστησε καρτέρι» στον Διευθυντή περιμένοντάς τον έξω από το σχολείο με τον αδελφό του. Οι δύο δράστες με το που είδαν τον διευθυντή του επιτέθηκαν άγρια με γροθιές προξενώντας του σοβαρές σωματικές βλάβες. Ο 57χρονος Διευθυντής διεκομίσθη αμέσως στο Νοσοκομείο Κιλκίς, όπου και χειρουργήθηκε και σήμερα νοσηλεύεται ευτυχώς εκτός κινδύνου. Οι δύο δράστες των οποίων τα στοιχεία είναι γνωστά στις αστυνομικές αρχές αναζητούνται για την σύλληψή τους στα όρια της αυτόφωρης διαδικασίας. Προανάκριση διενεργεί το Α.Τ Κιλκίς.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.