Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 5 Μαρτίου 2011

Δυναμικό ξεκίνημα του ομίλου NOTESIS στην Κύπρο

Ξεκίνησε δυναμικά την δραστηριοποίησή του στην Κύπρο ο όμιλος NOTESIS, με «αιχμή του δόρατος» την επιχείρηση παροχής υπηρεσιών «Μαρία Ν. Παρδάλη & συνεργάτες» με αντικείμενα την συμβουλευτική κατάρτιση, την πολιτιστική εκπαίδευση και τις δημόσιες σχέσεις.
Παράλληλα, η νεαρή Κιλκισιώτισσα επιχειρηματίας (απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Δ.Π.Θ.) αναπτύσσει δραστηριότητα και στον τομέα των εναλλακτικών πηγών ενέργειας –με την CYPRUS SUN ENERGY- μετέχοντας στην ομάδα επικοινωνιακού σχεδιασμού του έργου «Ενεργειακό Πάρκο Αγίας Μαρίνας» και αναλαμβάνοντας την υποστήριξη υλοποίησης 3 φωτοβολταϊκών πάρκων ισχύος 150KW (το καθένα) στην περιοχή των Αγίων Θεοδώρων Λάρνακας.

Στα πλαίσια του προγράμματος εταιρικής & κοινωνικής ευθύνης του ομίλου, η κ.Μαρία Παρδάλη προσέφερε οικονομική χορηγία στην εκδήλωση της Κοινωνικής Μέριμνας Αγίων Ομολογητών και ο κ.Νίκος Παρδάλης συμμετείχε αφιλοκερδώς στη διοργάνωση εκδήλωσης του Συμβουλίου Εθελοντισμού Λευκωσίας.
Την περασμένη εβδομάδα, διοργανώθηκαν στην Λευκωσία δύο προγράμματα κατάρτισης με θέματα α)«διοργάνωση πολιτιστικών εκδηλώσεων», στο οποίο συμμετείχαν οι πρόεδροι των πολιτιστικών επιτροπών των Σ.Κ.Ε. Λευκωσίας και β)«εκδηλώσεις & δημοσιότητα», στο οποίο συμμετείχαν πολιτιστικοί λειτουργοί και υπεύθυνοι δημοσίων σχέσεων από οργανισμούς, τράπεζες και εταιρείες των επαρχιών Λευκωσίας και Λάρνακας. Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να μελετήσουν ορθές πρακτικές στρατηγικού σχεδιασμού, μεθοδικής οργάνωσης και πετυχημένης εκτέλεσης εκδηλώσεων, καθώς και τους τρόπους προβολής και δημοσιότητάς των. Την παρουσίαση και των 2 προγραμμάτων είχε αναλάβει ο Σύμβουλος Επικοινωνίας κ.Νίκος Παρδάλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.