Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 5 Μαρτίου 2011

Ο Α.Σ. ΄Η Τόλμη΄ Κιλκίς με έντεκα αθλητές-τριες στα Τρίκαλα

Ανοικτό διασυλλογικό πρωτάθλημα ταεκβοντό παίδων-κορασίδων της ένωσης Β. Ελλάδος (ΕΤΑΒΕ) με ονομασία ΄Δημήτριος Γεωργιάδης΄΄ διεξήχθει στο δημοτικό κλειστό γυμναστήριο Τρικάλων στις 26-27 Φεβρουαρίου 2011. Οι ηλικίες που αγωνίστηκαν ήταν 1996-97 / 1998-99 & 2000.
Η συμμετοχή των αθλητών-τριών ανερχόταν περίπου στους 470 συν τα ΄΄by΄΄ που αποκλείστηκαν στη ζύγιση. Λόγω ανοικτού πρωταθλήματος δικαίωμα συμμετοχής είχαν όλοι οι σύλλογοι πανελλαδικά που σημαίνει άλλο ένα άτυπο πανελλήνιο με σκληρή αναμέτρηση διότι συμμετείχαν πολλοί πρωταθλητές-τριες  του 2010 σε όλες τις κατηγορίες.

Οι αγώνες διεξήχθησαν με ηλεκτρονικούς θώρακες  ‘lajust’ & και με νέους κανονισμούς. Είναι πολύ σημαντικό να εξοικειώνεσαι με το σύστημα αυτό διότι στο άμεσο μέλλον όλοι οι αγώνες θα γίνονται κατά αυτό τον τρόπο, σύμφωνα με την καθοδήγηση της ETU και της παγκόσμιας ομοσπονδίας.
Στόχος της ενέργειας αυτής από την ΕΤΑΒΕ είναι η εμπειρία σε όποιο επίπεδο και αν βρίσκεται ο αθλητής-τρια, προκειμένου να μπορέσει να ανταπεξέλθει σε αγώνες με μικρό ή μεγάλο βαθμό δυσκολίας.
Σε αυτή τη διοργάνωση συμμετείχε και ο Α.Σ. ΄Η Τόλμη΄ Κιλκίς με έντεκα αθλητές-τριες.
Οι διακρίσεις που αποκόμισαν είναι οι :
  1. Μουλιώτα Αθανασία, γεν. 2000, έως 44 κιλά, χρυσό μετάλλιο
  2. Νίκογλου Παράσχος, γεν.1997, έως 53 κιλά, αργυρό μετάλλιο
  3. Αναστασιάδης Σεβαστιανός, γεν 1996, έως 49 κιλά, χάλκινο μετάλλιο
  4. Σωπρανίδης Λεωνίδας, γεν.1997, έως 41 κιλά, χάλκινο μετάλλιο
  5. Φουλεδάκη Μαρία, γεν.1998, έως 55 κιλά, χάλκινο μετάλλιο
Στην οκτάδα : Ποζίδης Συμεών, γεν 1996, έως 45 κιλά και Στεφανίδου Έφη, γεν.1997 έως 55 κιλά.
Επίσης αγωνίστηκαν οι : Μαργαρίτης Βασίλειος, Κολιαδήμας Αριστείδης, Κουτσού Δήμητρα και Δικαιοσυνόπουλος Γεώργιος.
Ο αγωνιστικός τομέας είναι ένα ιδιαίτερο κομμάτι του Tae Kwon Do που θέλει μεγάλη προσπάθεια, χρόνο, θυσίες και πολλές αναμετρήσεις προκειμένου να σταθείς σε ένα σεβαστό και υπολογίσιμο επίπεδο.
Πρέπει να τονίσουμε ότι οι αγώνες ήταν προς τιμήν του αδικοχαμένου και αξιόλογου ανθρώπου, προπονητή και φίλου Δημήτρη Γεωργιάδη που η απώλειά του είναι αισθητή στη οικογένεια του Tae Kwon Do.
Συγχαρητήρια έδωσαν στους αθλητές-τριες ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Κουραλίδης Παύλος και ο προπονητής κ. Λεμονίδης Γεώργιος με το σημαντικό σημείο της συμμετοχής πάνω από όλα ανεξαρτήτου αποτελέσματος και εύχονται υγεία και καλή συνέχεια σε όλες τις διοργανώσεις που έρχονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.