Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2019

Τα... αδέσποτα του 3ου Γυμνασίου στο Δημοτικό Συμβούλιο Κιλκίς


Το ήδη γνωστό και πολύ σοβαρό πρόβλημα των αδέσποτων που καθημερινά σκορπούν το φόβο και τον τρόμο σε μαθητές και γονείς του 3ου Γυμνασίου Κιλκίς, μετέφεραν διαμαρτυρόμενοι πολίτες στο Δημοτικό Συμβούλιο Κιλκίς της Δευτέρας 18ης Φεβρουαρίου 2019.

Κιλκίς: Ρεσιτάλ πιάνου με τον ταλαντούχο Κύπριο πιανίστα Δαυίδ Αναστασίου

Δελτίο τύπου Πολυανείου Ωδείου Κιλκίς
Το ΠΟΛΥΑΝΕΙΟ ΩΔΕΙΟ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΚΙΛΚΙΣ, φιλοξενεί τον ιδιαίτερα ταλαντούχο Κύπριο πιανίστα ΔΑΥΙΔ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ, ο οποίος θα πραγματοποιήσει ΡΕΣΙΤΑΛ ΠΙΑΝΟΥ στην ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ του ΩΔΕΙΟΥ, την Παρασκευή 22 ΦΕΒΡΟΥΑΡΊΟΥ και ώρα 19.30. με ΕΙΣΟΔΟ ΕΛΕΥΘΕΡΗ 

Εξετάσεις προαγωγής εγχρώμων και μαύρων ζωνών Taekwondo της ΤΟΛΜΗΣ Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΤΟΛΜΗΣ Κιλκίς
Εξετάσεις προαγωγής εγχρώμων και μαύρων ζωνών Taekwondo συλλόγου διεξήχθησαν την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2019 στην αίθουσα Μητρόπολης Κιλκίς.

Φραγγίδης: Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα;

Του Γιώργου Φραγγίδη
«Ο παλιός κόσμος πεθαίνει και ο νέος πασχίζει να γεννηθεί. Τώρα είναι η εποχή των τεράτων» έγραψε ο Αντόνιο Γκράμσι.

Handball: ΓΑΣ Κιλκίς vs ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ Νάουσας


Αποκριάτικος χορός του Συλλόγου Γονέων του 6ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς


Δ. Αγαθόπουλος: Έξυπνες Πόλεις – Έξυπνες Λύσεις

Υπογράφει ο Δημήτριος Αγαθόπουλος
Υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς
ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ - Ο ΔΗΜΟΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ 
Ζούμε σε μια εποχή, που η μαζική χρήση ηλεκτρονικών συσκευών (smartphones, tablets, ηλεκτρονικοί υπολογιστές), η ενσωμάτωση νοημοσύνης σε αυτές τις συσκευές καθώς και η εξέλιξη της αναμετάδοσης της πληροφορίας μέσω αυτών, έχουν δώσει μια νέα προοπτική στον τρόπο λειτουργίας των πόλεων: μια πόλη μπορεί να γίνει “έξυπνη”. 

Κοπή βασιλόπιτας του Αθλητικού Συλλόγου "Αετός" Κιλκίς


Ανακοίνωση ένταξης στην ΕΝΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΙΛΚΙΣ του Τσιφτσή Άγγελου (Μπορμπόκη)

ΕΝΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΙΛΚΙΣ
Επικεφαλής-Υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς
Δημήτρης Β. Τσαντάκης
Ο Άγγελος Τσιφτσής, γνωστός στους φίλους του ως Μπορμπόκης από την ενασχόλησή του παλιότερα με το ποδόσφαιρο, έρχεται από το Ν. Γυναικόκαστρο και με την αυθεντικότητα, την απλότητα και την ευθύτητά του, εντάσσεται στην Ενωτική Δύναμη Κιλκίς και με υποψήφιο Δήμαρχο το Δημήτρη Τσαντάκη θα αγωνιστεί για το Κιλκίς και τα χωριά που όλοι νοιαζόμαστε και αγαπάμε.

Χατζησάββας για συνταγματική αναθεώρηση: Όποιος χτυπά τον Ελληνισμό, χτυπά και την Ορθοδοξία

Αποκριάτικος χορός του Συλλόγου Γονέων του 5ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς


Πήρε τον πρώτο...τελικό ο ΓΑΣ Κιλκίς - Ακολουθεί ο δεύτερος την Κυριακή με Ζαφειράκη

Δελτίο τύπου ΓΑΣ Κιλκίς
Μεγάλη νίκη για τον ΓΑΣ Κιλκίς που επιβλήθηκε με 34-30 του Πρωτέα Άρτας.
Πρωταγωνιστής του αγώνα ο Βασίλης Τοκατζόγλου με εννέα τέρματα. Στους 19 βαθμούς η ομάδα μας που υποδέχεται την επόμενη αγωνιστική τη Νάουσα κ με νέα νίκη κλειδώνει την δεύτερη θέση τουλάχιστον.

Γενική συνέλευση του Ομίλου για την Ιστορία και τον Πολιτισμό του Κιλκίς


Δελτίο τύπου Ομίλου για την Ιστορία και τον Πολιτισμό του Κιλκίς
Ενημερώνουμε τα μέλη ότι πραγματοποιήθηκε με επιτυχία την 17/2/2019 η Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση του Ομίλου. Αφού ολοκληρώθηκε η Συνέλευση με την παρουσία 36 μελών, τις τοποθετήσεις ορισμένων μελών και την απαλλαγή του απερχόμενου Δ.Σ. ακολούθησε η μυστική ψηφοφορία για την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής.

Μαίρη Τζεβελέκη: Χρειαζόμαστε έναν Δήμο "ΑΞΙΩΝ"

Υπογράφει η Μαίρη Τζεβελέκη 
Υποψ. δημοτική Σύμβουλος  Κιλκίς
Δήμος ΑΞΙΩΝ Παύλος Τονικίδης 
"Kαι ξαφνικά παίρνεις την απόφαση να ασχοληθείς με τα κοινά αυτού του τόπου", βεβαία ότι θα υπάρξουν άνθρωποι που η πρώτη κουβέντα που θα σου πουν είναι "Τι θέλεις τώρα εσύ και μπλέκεσαι με αυτά;", θα φαγωθείς μέσα στο κατεστημένο που λέγεται μικροπολιτική και προσωπικό συμφέρον. 

Δείτε Video από το 3o Σχολικό Πρωτάθλημα Σκακιού Νομού Κιλκίς


Το 3o Σχολικό Πρωτάθλημα Σκακιού Νομού Κιλκίς, έγινε την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2019. Τους αγώνες διοργάνωσε o Σκακιστικός Όμιλος Κιλκίς στους χώρους του 8ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς. Συμμετείχαν συνολικά 74 μαθητές και μαθήτριες.

Γ. Γεωργαντάς: Ήρθε η ώρα για την ευκαιρία που δικαιούται το Κιλκίς


Δελτίο τύπου Γ. Γεωργαντά
Συγκλονιστική ήταν η παρουσία του κόσμου στην πολιτική εκδήλωση του Βουλευτή Γ. Γεωργαντά. Ο χώρος αποδείχτηκε μικρός για το πλήθος των Νεοδημοκρατών που με την προσέλευση τους απέδειξαν περίτρανα την αγωνία τους για τις πολιτικές εξελίξεις και την επιτακτική ανάγκη για εκλογές και αλλαγή των πολιτικών συσχετισμών.

Ανακοίνωση ένταξης στην ΕΝΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΙΛΚΙΣ του Θεοδωρίδη (Νάκη) Ιωάννη

ΕΝΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΙΛΚΙΣ 
Επικεφαλής-Υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς 
Δημήτρης Β. Τσαντάκης 
Ο Νάκης Θεοδωρίδης, από το Χωρύγι,ένας πολυπράγμων άνθρωπος με πολλές πτυχές στην προσωπικότητά του και άπειρες γνώσεις, συμπορεύεται με την Ενωτική Δύναμη Κιλκίς και τον υποψήφιο Δήμαρχο Δημήτρη Τσαντάκη για το Κιλκίς και τα χωριά που όλοι νοιαζόμαστε και αγαπάμε.

Εύκολη νίκη του Άτλαντα Κιλκίς επί του Ζαφειράκη Νάουσας

Δελτίο τύπου  Άτλαντα Κιλκίς
Η Ανδρική ομάδα Βόλεϊ του Άτλαντα Κιλκίς το Σάββατο στο εντός έδρας παιχνίδι του, νίκησε σχετικά εύκολα την ιστορική ομάδα του Ζαφειράκη Νάουσας με 3-0 σετ (25-16, 25-9, 25-11). 

Ιωάννης Τσιτσιμπής: "Μπορώ, μπορούμε"

Υπογράφει
ο Τσιτσιμπής Ιωάννης 
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος  Ενωτικής Δύναμης Κιλκίς
Το πρώτο πρόσωπο αφορά το συντάκτη, αλλά στο σήμερα αγγίζει και αιτιολογεί την κάθοδο πολλών νέων υποψηφίων  και ίσως θα έπρεπε να αγγίζει και να αιτιολογεί και άλλων.

Αποκριάτικες προετοιμασίες στα ΚΔΑΠ Kinesis Kilkis

Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ Kinesis Kilkis
Δημιουργικά και αποκριάτικα πέρασε άλλη μια εβδομάδα στις δομές μας, ΚΔΑΠ Kinesis for Kids και Kinesis for Juniors. Αρχικός μας στόχος ήταν να τις διακοσμήσουμε με ευφάνταστες και εντυπωσιακές δημιουργίες, οι οποίες φυσικά θα ήταν φτιαγμένες από τα θαυματουργά χεράκια των μικρών μας καλλιτεχνών. Έτσι, ξεκινήσαμε τις αποκριάτικες κατασκευές μας με κέφι, φαντασία και χαρά. 

Η ταινία "Ο Ηλίθιος" στο Σινεμά της ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς


Δελτίο τύπου ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς
Το αγαπημένο σας σημείο πολιτιστικής αναφοράς στην πόλη του Κιλκίς, σας παρουσιάζει την βραβευμένη ταινία του Γιούρι Μπίκοφ “Ο Ηλίθιος” την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 8.00 το βράδυ στην ΤΕΧΝΗ.

Δράσεις του Συλλόγου Τριτέκνων Παιονίας (18/2/2019)

Δελτίο τύπου Συλλόγου Τριτέκνων Παιονίας
Ο νομός Κιλκίς εκπροσωπήθηκε επάξια από τον Πρόεδρο του Συλλόγου Τριτέκνων Πολυκάστρου Δήμου Παιονίας Νομού Κιλκίς κ. Κολιώνη Χρήστο στην γενική συνέλευση της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Τριτέκνων (Π.Ο.Τ.) και κατά την διαδικασία των εκλογών που έλαβαν χώρα στις 2/2/2019 στην Αθήνα εκλέχτηκε ως μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Τριτέκνων (Π.Ο.Τ.).

Την Βασιλόπιτα έκοψε ο Στίβος του Αλέξανδρου Κιλκίς

Του Κώστα Μηναρετζή
Σε μια όμορφη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στο παλιό κλειστό γυμναστήριο του Κιλκίς, έκοψε την βασιλόπιτα του το τμήμα Στίβου του ΑΠ Αλέξανδρος Κιλκίς. 

Κώστας Σιωνίδης: Είμαι υποψ. Δήμαρχος Παιονίας

Υπογράφει ο Κώστας Σιωνίδης
Υποψ. Δήμαρχος Παιονίας
"Με την καθοριστική στήριξη της οικογένειας μου, την αστείρευτη δύναμη των συνεργατών μου και την δική σας αγάπη και βοήθεια, δηλώνω την υποψηφιότητα μου ως ο επόμενος Δήμαρχος της Παιονίας.

Δείτε Video από τη γενική συνέλευση του Ομίλου για την Ιστορία και τον Πολιτισμό του Κιλκίς


Η γενική συνέλευση του Ομίλου για την Ιστορία και τον Πολιτισμό του Κιλκίς, έγινε στο χώρο του 1ου ΕΠΑΛ Κιλκίς, την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2019.