Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2019

Τα... αδέσποτα του 3ου Γυμνασίου στο Δημοτικό Συμβούλιο Κιλκίς


Το ήδη γνωστό και πολύ σοβαρό πρόβλημα των αδέσποτων που καθημερινά σκορπούν το φόβο και τον τρόμο σε μαθητές και γονείς του 3ου Γυμνασίου Κιλκίς, μετέφεραν διαμαρτυρόμενοι πολίτες στο Δημοτικό Συμβούλιο Κιλκίς της Δευτέρας 18ης Φεβρουαρίου 2019.

Ειδικότερα, μιλώντας για το θέμα η εκπρόσωπος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου, Χριστίνα Παντελιάδου, τόνισε ότι οι επιθέσεις είναι πλέον καθημερινό φαινόμενο, η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο και πρέπει επιτέλους να ληφθούν άμεσα και αποτελεσματικά μέτρα για την αντιμετώπιση του προβλήματος. Ζήτησε μάλιστα συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα ενεργειών, καθώς όπως προσέθεσε, δεν υπάρχουν άλλες αντοχές.

Από την πλευρά της η Πρόεδρος της Ομάδας Παρέμβασης Κιλκίς, Χρύσα Καρυπίδου, τόνισε ότι απαιτείται συντονισμός δράσεων και φορέων, καθώς και συνεχής ενημέρωση.

Τον λόγο επί του θέματος έλαβε και ο δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Τσογγίδης, για να συμπληρώσει ότι τον τελευταίο καιρό έχουν σημειωθεί αντίστοιχα φαινόμενα και στο 1ο & 6ο Δημοτικό Σχολείο της πόλης.

Αναμφίβολα, ένα θέμα εξαιρετικά δύσκολο στη διαχείρισή του, γεγονός που παραδέχθηκε και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Ανέστης Πογέλης, το οποίο διαιωνίζεται δυστυχώς από ασυνείδητους συμπολίτες μας, που δεν τηρούν τη νομοθεσία και μετά από κάποιο χρονικό διάστημα εγκαταλείπουν τα ζώα τους, σφυρίζοντας αδιάφορα και αδιαφορώντας για το ότι κάποια στιγμή θα το βρουν μπροστά τους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.