Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2019

Ανακοίνωση ένταξης στην ΕΝΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΙΛΚΙΣ του Τσιφτσή Άγγελου (Μπορμπόκη)

ΕΝΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΙΛΚΙΣ
Επικεφαλής-Υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς
Δημήτρης Β. Τσαντάκης
Ο Άγγελος Τσιφτσής, γνωστός στους φίλους του ως Μπορμπόκης από την ενασχόλησή του παλιότερα με το ποδόσφαιρο, έρχεται από το Ν. Γυναικόκαστρο και με την αυθεντικότητα, την απλότητα και την ευθύτητά του, εντάσσεται στην Ενωτική Δύναμη Κιλκίς και με υποψήφιο Δήμαρχο το Δημήτρη Τσαντάκη θα αγωνιστεί για το Κιλκίς και τα χωριά που όλοι νοιαζόμαστε και αγαπάμε.

Ένας αυτοδημιούργητος άνθρωπος της καθημερινότητας, γνήσιος, λαϊκός είναι έμπορος σιτηρών που στηρίζει τον αγρότη του Δήμου, συγκεντρώνει τη σοδειά τους και τους βοηθά σε δύσκολες για αυτούς περιόδους. Διακρίνεται για τη σοβαρότητά του, το ακατέργαστο της συμπεριφοράς του και την αλληλεγγύη που δείχνει σε ανθρώπους που τον χρειάζονται.

Ο Άγγελος ζει μόνιμα στο Νέο Γυναικόκαστρο με την εσωτερική του ομορφιά και την ξεχωριστή παρουσία του αποτελεί ένα δυναμικό μέλος της τοπικής κοινωνίας.Δεν έχει περγαμηνές πέρα από αυτές της βιοπάλης και της εργατικότητας χωρίς λόγια. Καλωσορίζουμε τον άνθρωπο της διπλανής πόρτας Άγγελο Τσιφτσή, που έχει τη δύναμη να παλέψει και να συγκρουστεί για το καλό μέλλον της περιοχής μας, του Δήμου μας. 

Ενισχύει και αυτός το όραμα και την νικηφόρο πορεία της Ενωτικής Δύναμης Κιλκίς με υποψήφιο Δήμαρχο τον Δημήτρη Τσαντάκη. Συνεχίζουμε τον αγώνα μας με ήθος και αξίες στην πράξη και γνωρίζουμε ότι τα καταφέρνουμε να πάμε μπροστά την κοινωνία και τον τόπο μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.