Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2019

Δράσεις του Συλλόγου Τριτέκνων Παιονίας (18/2/2019)

Δελτίο τύπου Συλλόγου Τριτέκνων Παιονίας
Ο νομός Κιλκίς εκπροσωπήθηκε επάξια από τον Πρόεδρο του Συλλόγου Τριτέκνων Πολυκάστρου Δήμου Παιονίας Νομού Κιλκίς κ. Κολιώνη Χρήστο στην γενική συνέλευση της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Τριτέκνων (Π.Ο.Τ.) και κατά την διαδικασία των εκλογών που έλαβαν χώρα στις 2/2/2019 στην Αθήνα εκλέχτηκε ως μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Τριτέκνων (Π.Ο.Τ.).

Άλλη μια διανομή αυτή την φορά φρούτων και λαχανικών έλαβε χώρα από τον Σύλλογο Τριτέκνων Πολυκάστρου και τον δραστήριο Πρόεδρο του Συλλόγου Κολιώνη Χρήστου προς τις Τρίτεκνες οικογένειες του Νομού μας. 

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τους ανθρώπους που συντονίζουν το Πρόγραμμα SOCIAL PLATE που ο Σύλλογός μας είναι φορέας καθώς και τις κυρίες Μπόμπα Νατάσα, Βιργινία, Γιωργάκη Βασιλική, και κυρίους Παπαδόπουλο Γεώργιο, Μιχάλη, και Ηλία, για την αμέριστη βοήθεια προς τον Σύλλογο Τριτέκνων Πολυκάστρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.