Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2019

Ανακοίνωση ένταξης στην ΕΝΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΙΛΚΙΣ του Θεοδωρίδη (Νάκη) Ιωάννη

ΕΝΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΙΛΚΙΣ 
Επικεφαλής-Υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς 
Δημήτρης Β. Τσαντάκης 
Ο Νάκης Θεοδωρίδης, από το Χωρύγι,ένας πολυπράγμων άνθρωπος με πολλές πτυχές στην προσωπικότητά του και άπειρες γνώσεις, συμπορεύεται με την Ενωτική Δύναμη Κιλκίς και τον υποψήφιο Δήμαρχο Δημήτρη Τσαντάκη για το Κιλκίς και τα χωριά που όλοι νοιαζόμαστε και αγαπάμε.

Ένας αγωνιστής γεωργοκτηνοτρόφος που έχει δοκιμάσει τις δυνατότητές του σε διάφορα επαγγέλματα στο πέρασμα του χρόνου, σήμερα ασχολείται με εναλλακτική καλλιέργεια αρωματικών φυτών σε όλα τα στάδια της μέχρι την μεταποίησή και το τελικό προϊόν. 

Με πολυποίκιλλα ενδιαφέροντα και κύριο άξονα την παράδοση και την διάσωσή της στο πέρασμα του χρόνου.Ο Νάκης είναι ένας ερασιτέχνης ιστοριοδίφης. Μεγάλη του αγάπη και πολύχρονη έρευνα έχει κάνει για το ύψωμα Τούμπα Λαζαρίτσα στην περιοχή του Χωρυγίου, μια σημαντικότατη χερσαία έκταση με μεγάλη αρχαιολογική αξία και κρυμμένα μυστικά.

Έμπειρος, αυθεντικός και λαϊκός αγωνιστής, είχε ασχοληθεί και προσέφερε στον Πολιτιστικό Σύλλογο Χωρυγίου και ποτέ δεν έπαψε να εξιστορεί και να υμνεί τα καλά του τόπου του. Βιοπαλαιστής ενημερωμένος και προβληματισμένος για ό,τι συμβαίνει στο Χωρύγι και τα τριγύρω χωριά του, έχει άποψη για τα πολιτικά θέματα και συμμετέχει ενεργά στην πολιτική ζωή του τόπου χωρίς να έχει στόχο ποτέ την ικανοποίηση προσωπικών του συμφερόντων.

Καλωσορίζουμε τον άνθρωπο της διπλανής πόρτας Νάκη Θεοδωρίδη, με συνείδηση και πρακτικές γνώσεις που χρειάζονται για να ενισχύσουν την νικηφόρο πορεία της Ενωτικής Δύναμης Κιλκίς με υποψήφιο Δήμαρχο τον Δημήτρη Τσαντάκη. Συνεχίζουμε τον καθαρό αγώνα μας και γνωρίζουμε ότι τα καταφέρνουμε να πάμε μπροστά την κοινωνία και τον τόπο μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.