Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2019

Μαίρη Τζεβελέκη: Χρειαζόμαστε έναν Δήμο "ΑΞΙΩΝ"

Υπογράφει η Μαίρη Τζεβελέκη 
Υποψ. δημοτική Σύμβουλος  Κιλκίς
Δήμος ΑΞΙΩΝ Παύλος Τονικίδης 
"Kαι ξαφνικά παίρνεις την απόφαση να ασχοληθείς με τα κοινά αυτού του τόπου", βεβαία ότι θα υπάρξουν άνθρωποι που η πρώτη κουβέντα που θα σου πουν είναι "Τι θέλεις τώρα εσύ και μπλέκεσαι με αυτά;", θα φαγωθείς μέσα στο κατεστημένο που λέγεται μικροπολιτική και προσωπικό συμφέρον. 

Σκέφτεσαι πώς θα προχωρήσω ή μήπως πρέπει να κάνω πίσω. Αποφασίζεις λοιπόν να εκτεθείς δημόσια, να αφήσεις τον κόσμο να σε γνωρίσει και να τον γνωρίσεις, να αποδείξεις ότι αγαπάς αυτό που κάνεις.

Μετά από ώριμη σκέψη λοιπόν αποφάσισα να ασχοληθώ και εγώ με αυτόν τον τόπο που λέγεται Κιλκίς. Η πρώτη και η τελευταία μου σκέψη είναι και θα είναι ότι αυτός ο τόπος χρειάζεται ανθρώπους ορεξάτους αισιόδοξους με θετική ενεργεία και με χαρά για την καθημερινότητα. 

Πολλοί θα με πουν ονειροπόλα, συναισθηματική ναι είμαι και έχω την ανάγκη να ζήσω και να μεγαλώσω το παιδί μου σε μια πόλη που μας αξίζει, όχι σε μια πόλη που αντί να είναι φωτεινή είναι μουντή και σκυθρωπή.

Το μεγάλο στοίχημα είναι να σε εμπιστευτούν οι επόμενες γενιές, σε αυτές πρέπει να αποδείξεις το ποιο απλό ότι πραγματικά αυτό που κάνεις το κάνεις γιατί το θέλεις εσύ και βασίζεσαι στις δικές σου δυνάμεις στα δικά σου πόδια. 

Οι πολίτες επιζητούν πλέον πληροφόρηση διαφάνεια, μείωση των κοινωνικών διακρίσεων κοινωνική συνοχή. Για να επιτευχθούν αυτοί οι στόχοι πρέπει όλοι να συμμετέχουν ισότιμα στην διαμόρφωση της πολιτικής και στην λήψη αποφάσεων. 

Η τοπική αυτοδιοίκηση πρέπει να γίνει το πεδίο της μεγάλης δραστηριότητας όλων των πολιτών. Γι αυτό λοιπόν χρειαζόμαστε έναν Δήμο "ΑΞΙΩΝ", που θα ενώσει και θα δώσει όλη του δύναμη για το καλό αυτού του τόπου αυτής της πόλης .

Με εκτίμηση και σε σεβασμό προς όλους

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.