Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024

Επέστρεψαν οι αθλητές του Άθλου Κιλκίς από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων όπου συμμετείχαν με την Εθνική Ομάδα Muay Thai

Δελτίο τύπου  Άθλου Κιλκίς 
Απο τις 10 έως 20 Σεπτεμβρίου 2024 πραγματοποιήθηκε το Επίσημο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων της IFMA στην Μπανγκοκ της Ταϊλάνδης. Από τον αθλητικό Σύλλογο Άθλος Κιλκίς συμμετείχαν ως μέλη της Εθνικής τρία μέλη του.

Ο Πουντζουκίδης Κωνσταντίνος στην κατηγορία -50 κιλών ηλικίας 12-13, η Πουντζουκίδου Αναστασία στην κατηγορία -40 κιλών ηλικίας 12-13 και Πουντζουκίδης Κωνσταντίνος ως Προπονητής Εθνικής Ομάδας.

Το Παγκόσμιο αυτό Πρωτάθλημα είναι η κορυφαία επίσημη διοργάνωση για τις ηλικίες των Νέων και το επίπεδο των αθλητών που συμμετέχουν βρίσκεται στην κορυφαία κατάταξη κάθε χώρας.

Από την πόλη του Κιλκίς και τον Άθλο συμμετείχαν οι δύο αθλητές μετά την επιλογή τους απο την Πανελλήνια Ομοσπονδία Muay Thai . Ετσι βρέθηκαν στην υψηλότερη αυτή διοργάνωση τιμώντας τα Εθνικά μας Χρώματα με την υπόλοιπη Εθνική αποστολή.

Οι αθλητές του Κιλκίς έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, με την τελική τους κατάταξη και για τους δύο την 5η θέση.

Στον διαγωνισμο Muay Talay όπου αγωνίσθηκαν πάνω σε κινούμενη αποβάθρα σε νερό με σκοπό να ρίξουν τον αντίπαλο μέσα στην Πισίνα κατέκτησαν και οι δύο την 1η θεση με W.O.

Ο προπονητής Πουντζουκίδης Κωνσταντίνος μετά την επιστροφή τους στην πόλη του Κιλκίς δήλωσε: "Είμαι εξαιρετικά υπερήφανος που οι δύο αυτοί αθλητές μας από το Κιλκίς εκπροσώπησαν επάξια την Ελλάδα μας σε αυτό το Παγκόσμιο. Πρέπει εδώ να σημειώσω ότι παρά το μικρό της ηλικίας τους στήθηκαν επάξια απέναντι σε άξιους αθλητές. Είμαι περήφανος σαν προπονητής και σαν πατέρας για την εμφάνιση τους αυτή.

Άλλωστε το να ανεβαίνεις και να αγωνιστείς πάνω σε αυτά τα ring θέλει τεράστια ψυχική δύναμη και θέληση. Εύχομαι ο θεός να τους αξιώσει να ξαναβρεθούν σε μια τέτοια διοργάνωση. Οφείλω κλείνοντας να ευχαριστήσω την Πανελλήνια Ομοσπονδία αλλά και τον Πρόεδρο κ. Παπαδόπουλο Ιωάννη για την επιλογή του στο πρόσωπό μου ως προπονητή Εθνικής Ομάδας. 

Να δώσω ιδιαίτερα συγχαρητήρια στους αθλητές της Εθνικής Ομάδας που κατέλαβαν θέση Μεταλλίου και σε όλους τους συναδέλφους προπονητές για την εξαιρετική συνεργασία. Τιμή μου που βρέθηκα δίπλα στους Έλληνες αθλητές βοηθώντας από το κομμάτι που μου αναλογεί για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα της Ελληνικής αποστολής. Σας ευχαριστώ πολύ όλους."

Όλοι μας περήφανοι για εσάς

Το Δ.Σ. του Α.Σ.Άθλος Κιλκίς














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.