Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024

Πετυχημένος και φέτος ο 9ος Περίπατος Υγείας και Αλληλεγγύης του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς

Δελτίο τύπου Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς
Την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2024 πραγματοποιήθηκε ο 9ος Περίπατος Υγείας και Αλληλεγγύης. Στο περίπατο συμμετείχαν περίπου 350 άτομα μεταδίδοντας το μήνυμα της αλληλεγγύης και της κοινωνικής συνοχής ενάντια στη διαφορετικότητα και το ρατσισμό.

Η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης και την έναρξη του περίπατου κήρυξε ο Δήμαρχος Κιλκίς κ. Δημήτρης Κυριακίδης.

Με την παρουσία τους μας τίμησαν : ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Θεμιστοκλής Κοσμίδης , η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης κα. Αικατερίνη Γιαννακούλα – Ζιούτα, ο Αντιδήμαρχος Παιδικής Μέριμνας κ. Δημήτρης Θεοδωρίδης, η Δημοτική Σύμβουλος κ Πατλάκη, ο Αντιπρόεδρος του Οικου Ευγηρίας Κιλκίς κ. Τρεντζίδης, ο Πρόεδρος της Ένωσης Απόστρατων Αξιωματικών Στρατού Κιλκίς κ. Τσερτσίδης Σπυρίδων, εκπρόσωποι της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κιλκίς.

Η δράση διοργανώθηκε μαζί με την Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς και το Δήμο Κιλκίς. Συμμετείχαν ο Σύλλογος Γονέων - Κηδεμόνων & Υποστηρικτών ΚΚΣ ,το ΚΔΑΠμεΑ του Δήμου Κιλκίς, το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς, το ΕΕΕΕΚ Κιλκίς, ,το ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ-Λ Κιλκίς, ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρία «βηματίΖΩ», ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Κιλκίς & Παιονίας, 1ο , 6ο και 8ο Δημοτικό σχολείο Κιλκίς, 1ο και 3ο Γυμνάσιο Κιλκίς .

Ευχαριστούμε όλους τους χορηγούς: την Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς, το Δήμο Κιλκίς , την εταιρεία ΜΑΚΒΕΛ, την Πρότυπη Βιομηχανία Γάλακτος ΛΥΚΑΣ Ι.Κ.Ε, «Ο ΠΟΔΗΛΑΤΗΣ» Κιλκίς , την εταιρεία «Νερά Μακεδονίας» και τη Συντεχνία αρτοποιών ν. Κιλκίς «Ο Προφήτης Ηλίας».

Ευχαριστούμε θερμά τα τοπικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης για τη δημοσίευση της δράσης μας και ιδιαίτερα τη «Γνώμη Κιλκίς Παιονίας» και την εφημερίδα «Ειδήσεις» για τη δημοσιογραφική κάλυψη του 9ου Περίπατου Υγείας και Αλληλεγγύης.

Ευχαριστούμε το Τμήμα Τροχαίας Αστυνομικής Διεύθυνσης Κιλκίς και όλους όσους συνέβαλαν στην πραγματοποίηση του 9ου Περίπατου Υγείας και Αλληλεγγύης.

Ο 9ος Περίπατος του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης αποτελεί μέρος της πράξης «Συνεχιζόμενο Κέντρο Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας Ατόμων με Αναπηρία (ΚΔΗΦ)-ΑΜΚΕ Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης» που συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) στο πλαίσιο του Ε.Π «Κεντρική Μακεδονία» του ΕΣΠΑ 2021-2027.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.