Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024

Συμμετοχή του αθλητή Χνιτίδη Σάββα Παναγιώτη στους αγώνες Νυχτερινός αγώνας ΔΡ.Α.ΣΥ Γουμένισσας και IOANNINA LAKE RUN

Με τους καλύτερους οιωνούς ξεκίνησε η νέα προπονητική- αγωνιστική σεζόν 2024-2025 για τον Κιλκισιώτη αθλητή Χνιτίδη Σάββα Παναγιώτη.

Ο αθλητής των 800 μέτρων στις 31 Αυγούστου 2024 πήρε μέρος στον νυχτερινό αγώνα ΔΡ.Α.ΣΥ Γουμένισσας όπου στον αγώνα των 5 χιλιομέτρων πήρε την πρώτη θέση με χρόνο 18':47".

Στις 21 Σεπτεμβρίου 2024 πήρε μέρος στο μεγάλο δρομικο γεγονός IOANNINA LAKE RUN όπου στον αγώνα των 5 χιλιομέτρων κατέκτησε την 7 θέση στην ηλικιακή του ομάδα με νέο ατομικό ρεκόρ 17':43" και την 20η θέση στην γενική κατάταξη ανάμεσα σε 5000 χιλιάδες αθλητές.

Τον αθλητή προπονεί ο Ιάσονας Ιωαννίδης.

Η Φάρμα Κουκάκη στηρίζει τον αθλητή με αθλητικό εξοπλισμό αλλά και με προϊόντα διατροφής.









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.