Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 22 Αυγούστου 2024

Υποδοχή της Φλόγας της Αγάπης στο Κιλκίς

Ανακοίνωση Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς
Η Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Περιφερειακού Τμήματος Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς με χαρά σας προσκαλούν για να συμμετέχετε στη τελετή υποδοχής της Φλόγας της Αγάπης της 22ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας Εθελοντών Αιμοδοτών που διοργανώνεται από την Π.Ο.Σ.Ε.Α. σε συνδιοργάνωση με το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας και την στήριξη του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2024 και ώρα 19:00.

Στη φετινή εκδήλωση στη πόλη μας θα έχουμε την ιδιαίτερη τιμή να παρευρίσκεται το "Υψηλό Ζεύγος" της Ομοσπονδίας Αιμοδοτών του Βασιλείου του Μαρόκο η Elkhiyati Rachida και ο σύζυγός της Ηπειρωτικός Επίτροπος για θέματα αιμοδοσίας στην Αφρική του Παγκόσμιου Οργανισμού Αιμοδοσίας,  τιμώντας έτσι τη πόλη του Κιλκίς.

Στην εκδήλωση έχουν επίσης προσκληθεί ο Πρόεδρος του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας κ. Παναγιώτης Κατσίβελας, ο Πρόεδρος της Π.Ο.Σ.Ε.Α. κ. Χρήστος Πρωτόπαπας καθώς και αντιπροσωπείες Εθνικών Φορέων Αιμοδοσίας της Ισπανίας και του Πριγκιπάτου του Μονακό.

Πρόγραμμα

18:50 Συγκέντρωση λαμπαδηδρόμων, συλλόγων και των προσκεκλημένων μπροστά απο την Λέσχη Αξιωματικών Κιλκίς

19:00 Άφιξη επισήμων και τοπικών αρχών

19:10 Άφιξη υψηλών προσκεκλημένων των διαφόρων κρατών - Άφιξη Προέδρου της ΠΟΣΕΑ κ. Χρήστου Πρωτόπαπα

19:15 Άφιξη Elkhiyati Rachida του Μαρόκο και του συζύγου της Farid Belouafi, Προέδρου Αιμοδοσίας της Αφρικανικής Ζώνης και μέλος του συμβουλίου της FIODS

19:20 Υποδοχή της 
Elkhiyati Rachida και του συζύγου της από τον κ. Θεολόγο Ζώτο - Τελετουργικό - Απόδοση τιμών - Εθνικός Ύμνος της Ελλάδας - Εθνικός Ύμνος Μαρόκου

19:30 Παράδοση Φλόγας της Αγάπης στην Προέδρο ΕΕΣ Κιλκίς κ. Αικατερίνη Φραγγίδου από τον Πρόεδρο της Π.Ο.Σ.Ε.Α. κ. Χρήστο Πρωτόπαπα

19:35 Λαμπαδηφορία έως το δημαρχείο

19:45 Άναμμα βωμού

19:50 Χαιρετισμός και καλωσόρισμα των προσκεκλημένων στην πόλη μας απο τον Δήμαρχο Κιλκίς κ. Δημήτριο Κυριακίδη

20:00 Είσοδος στο συνεδριακό κέντρο του Δήμου Κιλκίς

20:10 -20:30 Χαιρετισμοί Επισήμων

20:35 Παρακολούθηση βίντεο με τις δράσεις του Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς

20:40 Απονομή Τιμητικών Διακρίσεων

20:50 Τελετή Υπόσχεσης Εθελοντών Σαμαρειτών – Διασωστών

21:00 Λήξη εκδήλωσης

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή για όλους τους πολίτες.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.