Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 22 Αυγούστου 2024

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Πέμπτη 22/2/2024, 5:18 μ.μ.

Εξιχνιάστηκε κλοπή από σχολείο στην Πιερία, που έγινε τον προηγούμενο μήνα
Εξιχνιάστηκε, μετά από μεθοδική έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, κλοπή από σχολείο, που έγινε τον περασμένο Ιούλιο σε περιοχή της Πιερίας και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 2 ημεδαπών ανδρών και ενός ανήλικου ημεδαπού, τα στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί.

Ειδικότερα, το βράδυ της 29ης Ιουλίου 2024, τα προαναφερόμενα άτομα, διέρρηξαν την πόρτα του σχολικού κτιρίου και αφαίρεσαν συνολικά 7 διαδραστικές οθόνες αφής, συνολικής αξίας 28.000 ευρώ, σύμφωνα με δήλωση του διευθυντή του σχολείου.

Τα κλοπιμαία εντοπίστηκαν και αποδόθηκαν στον διευθυντή του σχολείου.

Η έρευνα των αστυνομικών συνεχίζεται για να εξακριβωθεί η τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κατερίνης.

Σύλληψη για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης

Συνελήφθη στις 20 Αυγούστου 2024 το πρωί σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, ένας ημεδαπός άνδρας, καθώς διαπιστώθηκε να καλλιεργεί στην αυλή της οικίας του 4 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως 100 εκατοστών, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν. Επίσης, στην οικία του βρέθηκε και κατασχέθηκε μια συσκευασία με κάνναβη, συνολικού βάρους 111 γραμμαρίων.

Εκτέλεση εντάλματος σύλληψης

Συνελήφθη στις 20 Αυγούστου 2024 το μεσημέρι στις Σέρρες, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Αστυνομικού Τμήματος Σερρών, ένας ημεδαπός άνδρας, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Σερρών, για τα αδικήματα της ληστείας και της παράνομης βίας. Στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μια συσκευασία με μικροποσότητα ηρωίνης. Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Σερρών.

Σύλληψη για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης

Συνελήφθη στις 19 Αυγούστου 2024 το πρωί σε περιοχή της Ημαθίας, από αστυνομικούς του Γραφείου Ασφάλειας του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας, ένας ημεδαπός άνδρας, καθώς διαπιστώθηκε να καλλιεργεί στην αυλή της οικίας του, 6 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως 170 εκατοστών, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.