Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 22 Αυγούστου 2024

Οι Παίονες Γουμένισσας στο 3ο Πολιτιστικό Αντάμωμα Αξιούπολης

Δελτίο τύπου ΠΑΙΟΝΩΝ Γουμένισσας
Το Δ.Σ. του Συλλόγου νιώθει την υποχρέωση να ευχαριστήσει θερμά την Κοινότητα Αξιούπολης για την πρόσκληση συμμετοχής του Συλλόγου, στην κορυφαία εκδήλωση, 3ο Πολιτιστικό Αντάμωμα Αξιούπολης, ενόψει της έναρξης των εκδηλώσεων «ΑΞΙΟΥΠΟΛΙΤΙΚΑ 2024», για τον εορτασμό του Αγίου Φανουρίου, που έλαβε χώρα την Τρίτη 20 Αυγούστου 2024, με το χορευτικό του τμήμα. 

Η έναρξη της εκδήλωσης ξεκίνησε από διάφορα σημεία της πόλης, όπου οι χορευτές της κάθε περιοχής χορεύοντας έδωσαν σημείο συνάντησης την Πλατεία Ελευθερίας της Αξιούπολης. Ο Πρόεδρος Δημήτριος Κούπανης και το Δ.Σ. νιώθουν την υποχρέωση να συγχαρούν και να ευχαριστήσουν θερμά τους διοργανωτές του Ανταμώματος για την άψογη διοργάνωση ενός τόσο σημαντικού πολιτιστικού γεγονότος στην περιοχη της Παιονίας.



















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.