Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2024

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Τρίτη, 13/2/2023, 9:51 μ.μ.

Συλλήψεις για κλοπή
· Συνελήφθη προχθές (11 Φεβρουαρίου 2024) το βράδυ στις Σέρρες, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σερρών, ημεδαπός άνδρας, καθώς την προηγούμενη ημέρα διέρρηξε 2 καταστήματα στην πόλη των Σερρών και αφαίρεσε διάφορα προϊόντα και αντικείμενα συνολικής αξίας 1.700 ευρώ και 2 τραπεζικές κάρτες. Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα διαρρηκτικό εργαλείο και μία από τις κλεμμένες τραπεζικές κάρτες, η οποία και αποδόθηκε στον νόμιμο κάτοχό της.

· Συνελήφθησαν προχθές (11 Φεβρουαρίου 2024) το πρωί σε περιοχή των Σερρών, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ηράκλειας, 2 ανήλικες ημεδαπές, καθώς λίγο νωρίτερα αφαίρεσαν από όχημα μία τσάντα που περιείχε το χρηματικό ποσό των 350 ευρώ, ένα κινητό τηλέφωνο, μία τραπεζική κάρτα και διάφορα έγγραφα. Τα κλοπιμαία εντοπίστηκαν και αποδόθηκαν στην παθούσα.


Εξιχνίαση κλοπών

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Σερρών σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού άνδρα, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, τον Αύγουστο του 2023 διέρρηξε 2 σταθμευμένα οχήματα στην πόλη των Σερρών και αφαίρεσε διάφορα αντικείμενα συνολικής αξίας 300 ευρώ περίπου και 3 τραπεζικές κάρτες, με τις οποίες πραγματοποίησε ανέπαφες συναλλαγές συνολικής αξίας 120 ευρώ.

Συνελήφθη 26χρονος οδηγός αυτοκινήτου ο οποίος εμπλέκεται σε τροχαίο ατύχημα με εγκατάλειψη

Συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης, 26χρονος αλλοδαπός, ο οποίος εμπλέκεται σε περίπτωση τροχαίου ατυχήματος με εγκατάλειψη.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, πρώτες πρωινές ώρες χθες (13-02-2024) σε περιοχή της Δυτικής Θεσσαλονίκης, ο 26χρονος αφού παραβίασε ερυθρό σηματοδότη, ενήργησε στροφή και συγκρούστηκε με Ι.Χ. Φορτηγό, που οδηγούσε 57χρονη ημεδαπή, με αποτέλεσμα την πρόκληση υλικών ζημιών και τον τραυματισμό της οδηγού του δεύτερου οχήματος.

Ακολούθως ο 26χρονος οδηγός αποχώρησε από τον τόπο του ατυχήματος, χωρίς να προβεί στις απαραίτητες από το Νόμο ενέργειες.

Η τραυματίας μεταφέρθηκε με σταθμό ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.