Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2024

Μεγάλη επιτυχία για την εκδήλωση των Επιστημονικών Συνεργατών για την νέα χρονιά αφιερωμένη στον Ελληνικό Σύλλογο για το Σύνδρομο Asperger

Του Μπάμπη Καραγεωργίου
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Επιστημονικών Συνεργατών της Βουλής.

Ο Σύλλογος Επιστημονικών Συνεργατών της Βουλής αφιέρωσε τη φετινή του εκδήλωση για την κοπή της πίτας στον Ελληνικό Σύλλογο για το Σύνδρομο Asperger (Ελ.σ.σ.Α ) και το έργο του.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής, 9 Φεβρουαρίου στο Upper House Citylink στο κέντρο της Αθήνας και την αγκάλιασε τόσο ο κόσμος, όσο και σημαίνοντα στελέχη της πολιτικής σκηνής.

Στον χαιρετισμό της η Πρόεδρος του Συλλόγου, Ιόλη Τέντε ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Θα ήθελα να πω δυο λόγια για την ανάγκη δημιουργίας του συλλόγου Επιστημονικών Συνεργατών γιατί η οποιοδήποτε υποστήριξη μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε το δίκαιο αγώνα μας. Εμείς λοιπόν οι επιστημονικοί συνεργάτες είμαστε οι «αόρατοι» εργαζόμενοι δεν ανήκουμε ούτε στον ιδιωτικό ούτε στον δημόσιο τομέα. Αυτονόητα δικαιώματα που απολαμβάνουν όλοι οι εργαζόμενοι για μας δεν ισχύουν γιατί δεν υπάρχει ξεκάθαρο εργασιακό πλαίσιο. Ως χαρακτηριστικό παράδειγμα θα αναφέρω τον τιτάνιο αγώνα που δώσαμε με την συνδρομή του Συνηγόρου του Πολίτη για να κατοχυρώσουμε το δικαίωμα της ειδικής παροχής προστασίας μητρότητας στα μέλη του συλλόγου μας.»

«Είμαστε οι ευαίσθητοι πομποί που δεχόμαστε καθημερινά αιτήματα, προβλήματα και νέες ανάγκες της κοινωνίας των πολιτών και προσπαθούμε σε αγαστή συνεργασία με τον βουλευτή να κάνουμε το καλύτερο δυνατόν.» τόνισε χαρακτηριστικά.

Ο στόχος της εκδήλωσης ήταν η ευρύτερη προβολή του σημαντικού έργου που κάνει ο Ελ.σ.σ.Α, την συμπερίληψη των ατόμων με σύνδρομο Asperger (μία μορφή αυτισμού υψηλής λειτουργικότητας) στην εργασία και την κοινωνία.















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.