Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2024

Λατρευτική εβδομάδα στον Ιερό Ναό Υψώσεως Τιμίου Σταυρού και Αγίας Αικατερίνας Κιλκίς


Ανακοίνωση Ιερού Ναού Υψώσεως Τιμίου Σταυρού και Αγίας Αικατερίνας Κιλκίς
Στα πλαίσια των εορταστικών εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια από την ανύψωση της Επισκοπής Πολυανής σε Μητρόπολη Πολυανής & Κιλκισίου και επί τη εορτή της Παγκοσμίου Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού η ενορία μας έχει τη μεγάλη ευλογία να υποδεχτεί τεμάχιο του Τιμίου Ξύλου το οποίο και θα κομίσει ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ.κ.Βαρθολομαίος την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου στις 6:15μ.μ.

Προσκαλούνται οι ευλαβείς Χριστιανοί να συμμετάσχουν τόσο στην υποδοχή του Τιμίου Ξύλου όσο και στο πρόγραμμα που έχει καταρτιστεί για όλη τη Λατρευτική Εβδομάδα.

Το πρόγραμμα της Λατρευτικής Εβδομάδας, που ξεκινά την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου με την υποδοχή του Τιμίου Ξύλου, περιλαμβάνει ακολουθίες, καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας, και ομιλίες με εξαίρετους ομιλητές πατέρες της Εκκλησίας μας με κεντρικό θέμα: "Η εορτή της Μεταμορφώσεως και ο Σταυρός".

Το Τίμιο Ξύλο θα παραμείνει στον ναό για όλη τη Λατρευτική Εβδομάδα, δηλαδή μέχρι και τις 21 Σεπτεμβρίου ( ημέρα αποδόσεως της εορτής ). Ο ναός θα είναι ανοικτός από τις 7π.μ. έως και το πέρας των ακολουθιών ( περίπου 00:30 ).






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.