Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2024

Ανδρέας Βεργίδης: Σημείο αναφοράς της αλληλεγγύης για την τοπική κοινωνία, το Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης

Το Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς αποτελεί «σημείο αναφοράς της αλληλεγγύης για την τοπική κοινωνία» υπογράμμισε, μεταξύ άλλων, ο Αντιπεριφερειάρχης Ανδρέας Βεργίδης, σε σύντομο χαιρετισμό που απηύθυνε, μετά τον αγιασμό που τέλεσε, σήμερα, στις κτηριακές εγκαταστάσεις του Κέντρου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πολυανής & Κιλκισίου, κ. Βαρθολομαίος.

«Βασικό μέλημα και προτεραιότητα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας είναι η στήριξη των κοινωνικών δομών μέσα και από την αξιοποίηση των ευρωπαϊκών πόρων, για να συνεχίσουν να επιτελούν το πολύτιμο κοινωνικό τους έργο», σημείωσε ο κ.Βεργίδης, προσθέτοντας πως “σε συνεργασία με τη διοίκηση του Κέντρου, εργαζόμαστε για να δίνουμε λύσεις”.

Ο Αντιπεριφερειάρχης ευχήθηκε μία δημιουργική χρονιά στο προσωπικό και τους ωφελούμενους του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του Κέντρου, Αστέριος Τάτσης ευχαρίστησε τον κ. Βεργίδη για τη στήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς/Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας σε θέματα που αφορούν το έργο του Κέντρου.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.