Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Πολιτιστικού Μουσικού Συλλόγου Κιλκίς

Ανακοίνωση Πολιτιστικού Μουσικού Συλλόγου Κιλκίς
Την Πέμπτη 14 Μαρτίου 2024, πραγματοποιήθηκε, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Εργατικού Κέντρου η τακτική γενική συνέλευση των μελών του Πολιτιστικού Μουσικού Συλλόγου Κιλκίς.

Μετά την παρουσίαση των πεπραγμένων του απερχόμενου ΔΣ, τον οικονομικό απολογισμό και την έγκρισή τους, ακολούθησε η εκλογική διαδικασία.

Τα εκλεγέντα μέλη, την Πέμπτη 21 Μαρτίου, συνεδρίασαν στο νέο χώρο των γραφείων τους, στο 2ο όροφο του Εργατικού Κέντρου Κιλκίς και προέβησαν σε κατανομή αξιωμάτων για το νέο διοικητικό συμβούλιο της επόμενης διετίας.

Διοικητικό Συμβούλιο

Πρόεδρος, Σταυρούλα Γιοβανούδη

Αντιπρόεδρος, Χαράλαμπος Αθανασιάδης

Γραμματέας, Μαρία Τσιρέλη

Ταμίας, Θεοδώρα Αραμπατζή

Μέλη, Αντωνία Κοκκοβίδου, Ελένη Ασλανίδου, Κατερίνα Δημητριάδου

Αναπληρωματικά μέλη

Μαρία Κιορπελίδου

Μαρία Ισαακίδου

Εξελεγκτική επιτροπή

Πρόεδρος, Τριαντάφυλλος Γραμματίκης

Γραμματέας, Βασίλης Σακαλής

Μέλος, Γρηγόρης Τριανταφυλλίδης.

Η χορωδία του ΠΜΣ Κιλκίς συνεχίζει με εντατικές πρόβες την προετοιμασία για τη συναυλία-αφιέρωμα στον Γιάννη Μαρκόπουλο, που θα πραγματοποιηθεί, το δεύτερο δεκαήμερο του Ιουνίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.