Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Ανδρέα Βεργίδη με τον Διοικητή της 1ης Στρατιάς Αντιστράτηγο Δημόκριτο Κωνσταντάκο

Τον Διοικητή της 1ης Στρατιάς Αντιστράτηγο Δημόκριτο Κωνσταντάκο υποδέχθηκε, σήμερα, στο γραφείο του ο Αντιπεριφερειάρχης Ανδρέας Βεργίδης.

Ο κ. Βεργίδης ευχήθηκε στον Στρατηγό δύναμη και καλή επιτυχία στα καθήκοντα του, τονίζοντας πως η καλή συνεργασία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης με τον Ελληνικό Στρατό είναι ιδιαίτερα σημαντική και επωφελής για τους πολίτες, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά τα ζητήματα Πολιτικής Προστασίας.

Ο Αντιπεριφερειάρχης υπογράμμισε πως η Π.Ε. Κιλκίς έχει άριστη συνεργασία με την 71η Αερομεταφερόμενη Ταξιαρχία “Πόντος” (που εδρεύει στη Νέα Σάντα) και με την 33η Μηχανοκίνητη Ταξιαρχία (που εδρεύει στο Πολύκαστρο), η οποία, όπως είπε, θα συνεχιστεί σε οποιαδήποτε ζητήματα προκύπτουν και απαιτείται η συνδρομή των υπηρεσιών της.

Ο κ. Βεργίδης εξήρε την επιχειρησιακή ετοιμότητα των Ενόπλων Δυνάμεων, τονίζοντας πως αποτελούν εγγύηση της προάσπισης της εδαφικής μας ακεραιότητας, ειρήνης και ασφάλειας. Ακολούθησε συζήτηση σε θέματα κοινού ενδιαφέροντος.

Ο Διοικητής της 1ης Στρατιάς Αντιστράτηγος Δημόκριτος Κωνσταντάκος ευχαρίστησε θερμά για την υποδοχή και την ενημέρωση.

Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε με την ανταλλαγή αναμνηστικών δώρων μεταξύ των δύο πλευρών.

Τον Διοικητή της 1ης Στρατιάς Αντιστράτηγο Δημόκριτο Κωνσταντάκο, συνόδευαν ο Διοικητής του Γ΄Σώματος Στρατού Αντιστράτηγος Αθανάσιος Γαρίνης και ο Διοικητής της 71ης Αερομεταφερόμενης Ταξιαρχίας “Πόντος” Ταξίαρχος Χαράλαμπος Στραβοπόδης.-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.