Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

Γενική συνέλευση Συλλόγου Τριτέκνων Νομού Κιλκίς

Ανακοίνωση Συλλόγου Τριτέκνων Νομού Κιλκίς
Προσκαλούνται όλα τα ενεργά οικονομικώς τακτοποιημένα μέλη να προσέλθουν το Σάββατο 6 Απριλίου του 2004 και εφόσον υπάρχει έλλειψη απαρτίας το Σάββατο 13 Απριλίου του 2024 ώρα 11:30 έως 12:30 στην έκτακτη συνεδρίαση της Γενικής Συνέλευσης του Σωματείου με την επωνυμία Σύλλογος Τριτέκνων Νομού Κιλκίς με θέμα Αρχαιρεσίες (εκλογές) ανάδειξης νέου Διοικητικού Συμβουλίου και έξελεγκτικής Επιτροπής θητείας 2024-2027.

Σύμφωνα με το άρθρο 10 παρ. 1 του καταστατικού του σωματείου δικαίωμα τόσο να ψηφίσουν όσο και να θέσουν υποψηφιότητα στα παραπάνω όργανα έχουν πρώτον όσαι είναι εγγεγραμμένοι και οικονομικά τακτοποιημένοι τουλάχιστον ένα χρόνο και δεύτερον σύμφωνα με το άρθρο 11 παρ. Β' περίπτωση 3 όσοι υποβάλλουν αίτηση 4 ημέρες πριν τις αρχαιρεσίες δηλαδή μέχρι και την Τρίτη 2 Απριλίου 2004 και ώρα 23:58.

Το γραφείο είναι ανοιχτό την Πέμπτη 28 Μαρτίου και Τρίτη 2 Απριλίου από της 18.00 έως και 20:00 για τους ενδιαφερόμενους, Τηλεφωνική ενημέρωση παρέχεται στο τηλ. 6946534667 από την Πρόεδρο του ΔΣ Δωροθέα Μανουρά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.