Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2024

Δυναμική εκκίνηση για το Κιλκίς το 2024 - Στο πρόγραμμα χρηματοδότησης του Ταμείου Ανάκαμψης η ΒΙ.ΠΕ Κιλκίς

Δελτίο τύπου Καλλισθένης Πάκα
Η υφυπουργός Ανάπτυξης Αννα Μάνη - Παπαδημητρίου υπέγραψε απόφαση που προβλέπει την ένταξη 20 δομών-βιομηχανικών πάρκων σε πανελλαδικό επίπεδο (υφιστάμενων και νέων), στο πρόγραμμα χρηματοδότησης του Ταμείου Ανάκαμψης, μεταξύ αυτών και η ΒΙ.ΠΕ Κιλκίς.

Η συνολική χρηματοδότηση ανέρχεται σε 44.216.367,83 ευρώ, σηματοδοτώντας έναν ισχυρό οικονομικό και αναπτυξιακό καταλύτη για την Εθνική Οικονομία.

Η πρωτοβουλία αυτή, υλοποιούμενη από τη Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας του Υπουργείου Ανάπτυξης σε συνεργασία με το ΤΑΙΠΕΔ (Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου) ως φορείς υλοποίησης του Προγράμματος Κρατικής Ενίσχυσης «Νέα Βιομηχανικά Πάρκα», αποτελεί σημαντικό βήμα προς την ενίσχυση της βιομηχανικής βάσης και την ενδυνάμωση της βιομηχανικής παραγωγής, το οποίο εντάσσεται στην ολοκληρωμένη στρατηγική του υπουργείου Ανάπτυξης για πράσινη και ψηφιακή μετάβαση της βιομηχανίας.

Σύμφωνα με δήλωση της αρμόδιας Υφυπουργού, «η υλοποίηση της δράσης θα συμβάλλει καθοριστικά στην ενίσχυση της βιομηχανικής βάσης της χώρας, της επιχειρηματικότητας, αλλά και της απασχόλησης, με αύξηση των θέσεων εργασίας, διαμορφώνοντας παράλληλα ένα πιο πράσινο και ψηφιακά εξελιγμένο βιομηχανικό τοπίο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.