Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2024

Τι λέει ο Ηλίας Αβραμίδης σχετικά με την ανακοίνωση για επιβολή προστίμων από τη ΔΕΥΑ Κιλκίς

Υπογράφει ο Ηλίας Αβραμίδης
Γενικός Διευθυντής ΔΕΥΑ Κιλκίς

Ενημερώνονται οι καταναλωτές της ΔΕΥΑ Κιλκίς ότι:
Η ανακοίνωση των προϊσταμένων τεχνικής υπηρεσίας και διοικητικής και οικονομικής υπηρεσίας της ΔΕΥΑ Κιλκίς για την επιβολή προστίμων, έγινε ερήμην του Γενικού Διευθυντή και του Διοικητικού Συμβουλίου.

Ότι δεν προσιδιάζει στην εικόνα της επιχείρησης η μεταχείριση των πολιτών με τον φόβο επιβολής ποινής. Διαχειρίζεται μονοπωλιακά το νερό και θέλει τους καταναλωτές δίπλα της για να παραμείνει σε τοπικό έλεγχο αυτό το πολύτιμο φυσικό αγαθό.

Ότι οι συγκεκριμένοι υπάλληλοι δεν έχουν δικαιοδοσία επιβολής προστίμου.

Ότι είναι καλό να τοποθετούνται βαλβίδες αντεπιστροφής στα υδρόμετρα, όπως προβλέπεται και ότι απαγορεύεται να γίνονται παρεμβάσεις τρίτων.

Εφόσον δημιουργείται πρόβλημα σε κάποια ιδιοκτησία, παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να ενημερώνουν τη ΔΕΥΑ Κιλκίς για να εξετάζεται από κοινού η πιο πρόσφορη λύση.

Καλή χρονιά σε όλους.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.