Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 21 Μαρτίου 2023

Ενημερωτική εκδήλωση με την Ειδική Ορθοδοντικό Παναγιώτα Γκόλιαρη στο Βιβλιοπωλείο Ψάλτου Κιλκίς

Της Βασιλικής Καραγιαννίδου*
Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η πρώτη συνάντηση ενημερωτικού χαρακτήρα με θέμα «Στοματική Υγιεινή #Kids_Edition», την Κυριακή 19/3/2023 στο Βιβλιοπωλείο Ψάλτου. Το βιβλιοπωλείο μας, άλλο ένα απόγευμα γέμισε με τις δικές σας παιδικές φωνές και στολίστηκε με τα δικά σας χαμόγελα.

Πρωταγωνιστής της εκδήλωσης ήταν το τερατάκι Ουπς, που μοιράστηκε μαζί μας τις δικές του περιπέτειες μέσω του βιβλίου του «Ουπς, δόντια καθαρά είναι πάντοτε γερά». Ακολούθησε σχετική παρουσίαση και quiz για την στοματική υγιεινή και τα σιδεράκια, ενώ φυσικά δεν έλειπε και η σχετική συζήτηση για την επίλυση των αποριών των γονέων. Τέλος, όλοι οι μικροί μας φίλοι έβαψαν σε διάφορα σχέδια τα γλυκά προσωπάκια τους, έφυγαν με χαμόγελο με τα αναμνηστικά τους δωράκια αλλά και με 7 κανόνες για υγιή δοντάκια.

Ευχαριστούμε από καρδιάς την κ. Παναγιώτα Γκόλιαρη για την υπέροχη βραδιά και την άψογη συνεργασία αλλά και όλους εσάς που γεμίσατε ζωντάνια τον χώρο μας. Περιμένουμε με ανυπομονησία να σας δούμε σύντομα ξανά.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την πρώτη συνάντηση της Λέσχης Ανάγνωσής μας.

* Βασιλική Γ. Καραγιαννίδου, Υπεύθυνη Επικοινωνίας,
Πτυχιούχος Πολιτικών Επιστημών ΑΠΘ/
MA Επικοινωνίας: Εκστρατείες Επικοινωνίας και Έρευνες Κοινού,
Τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ ΑΠΘ.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.