Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2023

Στο περιφερειακό πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου: Αισιόδοξα μηνύματα απ τη νέα γενιά του Αλέξανδρου Κιλκίς

Δελτίο τύπου Αλέξανδρου Κιλκίς
Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησαν την Κυριακή 12.02.23 στο Περιφερειακό πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου του ΣΕΓΑΣ, που πραγματοποιήθηκε στα Λουτρά του Λαγκαδά, με πολύ μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή, οι αθλητές και αθλήτριες του Τμήματος Στίβου της Ακαδημίας μας.

Ο Θεοδόσης Τσιρέλης κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στα 1000μ της Κ12 , ο Αλέξη Τσούρο ήταν 5ος στα 5200μ της Κ20 και ο Αλέξανδρος Δεσποινίδης τερμάτισε 8ος στα 1300 μ της Κ14.

Πολύ καλά πλασσαρίσματα όμως με δυνατούς αντιπάλους είχαν και τα υπόλοιπα παιδιά μας που αγωνίστηκαν και κατάφεραν να ξεχωρίσουν όπως η Αννα Κοσμίδου, η Χριστίνα Βασδραβανίδου, Κική Ιωαννίδου, Σωτήρης Λιμπατές, Γιάννης Μπαχλιτζανάκης στις αγωνιστικές κατηγορίες τους, οπως και οι τζούνιορ της ομάδας μας Παύλος Πασσαλίδης και Φώτης Κατσικτσης που πήραν το "βάπτισμα του πυρός" στην Κ12 με πολύ καλές εμφανίσεις.

Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες που αγωνίστηκαν και ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γονείς των παιδιών που ήταν ολοι εκει και να στηρίξουν τα παιδιά και τον σύλλογο.










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.