Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2023

Τον συμπολίτη ΑΙΑΝΤΑ Κιλκίς υποδέχθηκε ο ΑΤΛΑΣ Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΑΤΛΑΝΤΑ Κιλκίς
Τον συμπολίτη ΑΙΑ υποδέχθηκε στο ΔΑΚ Κιλκίς, την Κυριακή 12/02/2023, ο ΑΠΟ ΑΤΛΑΣ, σε μια συνάντηση που έχει πάντα ενδιαφέρον, τουλάχιστον για την ψυχολογία των δύο ομάδων. 

Ο ΑΤΛΑΣ εμφανίστηκε με σοβαρές ελλείψεις, κυρίως της βασικής πασαδόρου, οι οποίες ανάγκασαν τον προπονητή του σε θεμελιώδεις αλλαγές στην σύνθεση, οδηγώντας σε μια ήττα, που βάσει της εικόνας του αγώνα μάλλον ήρθε φυσιολογικά. Το παιχνίδι ήταν ποιοτικά μέτριο 0-3 (14-25, 13-25, 14-25), με κύριο χαρακτηριστικό τα πολλά χαμένα σερβίς εκατέρωθεν αλλά και την έλλειψη διάθεσης ώστε παλέψουν για ένα όμορφο θέαμα. 

Μετά από όλα αυτά, ο ΑΤΛΑΣ δεν έχει παρά να περιμένει την έναρξη του Β’ γύρου στις 19/02/2023, την επόμενη Κυριακή με τον Ποσειδώνα Βέροιας στις 12:00, ώστε να πάρει νέες εμπειρίες αλλά και να αξιοποιήσει όσες μάζεψε έως τώρα στον πρώτο γύρο.

Η σύνθεση του ΑΤΛΑ ήταν (Μπακύρτσης Χρήστος) : Μπακύρτση Ν., Σταμάτη Α., Νίρλα Ε., Σταμάτη Κ.(L), Κουλίδου Α., Γκουρτσιάδου Α., Ταχταλίδου Ρ.-Ε., Σαχινίδου Θ., Θεοδωροπούλου Α., Χαριτωνίδου Χ., Τριανταφυλλίδου Φ.

Οι εγγραφές στο σύλλογο συνεχίζονται και μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλέφωνα: 6937156278 και 6973245149 για περαιτέρω πληροφορίες.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς μας: BALKAN ELECTRIC, ΜΑΚΟΥΛΗ ΙΩΑΝΝΗ (ελαστικά), ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ (αλουμίνια), BAKE MY DAY, που με την βοήθεια τους συνεχίζουμε να κάνουμε αυτό που αγαπάμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.