Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2023

Τα νέα του Πολιτιστικού Συλλόγου Γουμένισσας "ΟΙ ΠΑΙΟΝΕΣ" (10/1/2023)

Δελτίο τύπου Πολιτιστικού Συλλόγου Γουμένισσας "ΟΙ ΠΑΙΟΝΕΣ"
Το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2022 η μικτή χορωδία του Συλλόγου συμμετείχε στις εορταστικές εκδηλώσεις φωταγώγησης του Χριστουγεννιάτικου δένδρου, στην κεντρική πλατεία της πόλης μας.

Το Σάββατο 24 Δεκέμβριου 2022 (παραμονή Χριστουγέννων) η μικτή χορωδία του Συλλόγου έψαλε τα κάλαντα στον Μητροπολίτη Γουμενίσσης Αξιουπόλεως και Πολυκάστρου κκ Δημητρίου, στις Δημοτικές αρχές του τόπου, στον Πρόεδρο της Κοινότητας Γουμένισσας καθώς και στους κεντρικούς δρόμους και στα γραφικά σοκάκια της Γουμένισσας.

Την Κυριακή 01 Ιανουαρίου 2023 (Πρωτοχρονιά) η μικτή χορωδία του Συλλόγου έψαλε τα κάλαντα στις Δημοτικές αρχές του τόπου, στον Πρόεδρο της Κοινότητας Γουμένισσας και στην συνέχεια στον Ηγούμενο του Ιερού Κοινοβίου του Οσίου Νικοδήμου Πενταλόφου.

Την Πέμπτη 05 Ιανουαρίου 2023 τα χορευτικά τμήματα του Συλλόγου αναβίωσαν το έθιμο "ΡΟΥΣΑΛΙΕΣ". Ξεκινώντας από την εκκλησία όπου ο Ιερέας δίνει την ευχή, οι χορευτές με συνοδεία ζουρνάδων και νταουλιού περιδιαβαίνουν τους δρόμους της Γουμένισσας χορεύοντας και σταυρώνοντας τις εξώπορτες των σπιτιών που επισκέπτονται.

Την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2023 ο Σύλλογος θα κόψει την βασιλόπιτα σε γνωστό καφέ της πόλης μας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου Γουμένισσας "ΟΙ ΠΑΙΟΝΕΣ" εύχεται στα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου, Χρόνια Πολλά και ευτυχισμένο το νέο έτος 2023.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.