Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2023

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Σάββατο, 7/10/2023, 10:04 μ.μ.

Εξιχνιάσεις κλοπών 
-Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος αλλοδαπού άνδρα, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, την 3ηΣεπτεμβρίου 2023, ενεργώντας μαζί με συνεργό του, παραβίασαν δύο οικίεςστην Κατερίνη, από όπου αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 12.000 ευρώ,καθώς και κοσμήματα και αντικείμενα, συνολικής αξίας 2.000 ευρώ. Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του προαναφερόμενου αλλοδαπού εντοπίστηκαν κοσμήματα, η προέλευση των οποίων ερευνάται. Επίσης,κατασχέθηκε ένα όχημα που χρησιμοποιούσαν, στο εσωτερικό του οποίουβρέθηκαν και κατασχέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία, καθώς και το χρηματικό ποσό των 100 δολαρίων ΗΠΑ.

- Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης σχη
ματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο αλλοδαπών ανδρών, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, τον περασμένο Μάιο σε περιοχή της Πιερίας, αφαίρεσαν μέσα από σταθμευμένοτροχόσπιτο το χρηματικό ποσό των 3.000 ευρώ, σύμφωνα με δήλωση τουπαθόντα.

Εξιχνιάσεις απατών

Από το Τμήμα Ασφάλειας Έδεσσας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ενόςαλλοδαπού άνδρα και ενός ημεδαπού άνδρα, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, τον Απρίλιο του 2023, με το πρόσχημα πώλησης ενός οχήματος μέσωαγγελίας στο διαδίκτυο, απέσπασαν από ημεδαπό το συνολικό χρηματικό ποσότων 8.769 ευρώ, το οποίο κατατέθηκε σε τραπεζικούς τους λογαριασμούς.
Από το Τμήμα Ασφάλειας Αλεξάνδρειας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού άνδρα, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, τον Νοέμβριο του 2022, επικοινώνησε με ημεδαπή προσποιούμενος τον υπάλληλο δημόσιουοργανισμού και κατάφερε να αποσπάσει από τραπεζικό της λογαριασμό τοχρηματικό ποσό των 4.980 ευρώ.

Σε συνέχεια του από 5 Οκτωβρίου 2023 Δελτίου Τύπου, σχετικά με τον σχηματισμό δικογραφίας σε βάρος ημεδαπού άνδρα για απάτη, από τηνπεραιτέρω έρευνα του Τμήματος Ασφάλειας Νάουσας, διαπιστώθηκε ότι την 20η Ιουνίου 2023 σε περιοχή της Ημαθίας, ο προαναφερόμενος ημεδαπός,ενεργώντας μαζί με συνεργό του και προσποιούμενος τον υπάλληλο της ΔΕΗ,εισήλθε σε οικία ημεδαπής γυναίκας με το πρόσχημα των ηλεκτρολογικών εργασιών και αφαίρεσε κοσμήματα αξίας 3.000 ευρώ.

Σύλληψη για καταδικαστικές αποφάσεις

Συνελήφθη στις Οκτωβρίου 2023 το πρωί σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, ημεδαπός άνδρας, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσαν δύο καταδικαστικές αποφάσεις, σύμφωνα με τις οποίες του επιβλήθηκαν ποινές κάθειρξης 7 ετών και φυλάκισης 15 μηνών, για πλαστογραφία και μη καταβολή χρεών προς το δημόσιο.

Εξιχνίαση κλοπής και φθοράς ξένης ιδιοκτησίας

Από το Τμήμα Ασφάλειας Αλεξάνδρειας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού άνδρα, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, τον Αύγουστο το 2023 σε περιοχή της Ημαθίας, διέρρηξε Ιερό Ναό από όπου αφαίρεσε χρηματικό ποσό μέσα από το παγκάρι, ενώ ταυτόχρονα προκάλεσε φθορές.

Σύλληψη για βαριά και επικίνδυνη σωματική βλάβη, απόπειρα εμπρησμού και βία κατά υπαλλήλων

Συνελήφθη χθες (6 Οκτωβρίου 2023) το μεσημέρι σε περιοχή της Χαλκιδικής, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σιθωνίας, ένας αλλοδαπός άνδρας, καθώς νωρίτερα την ίδια ημέρα, μετέβη σε επιχείρηση σε περιοχή της Χαλκιδικής, όπου προσπάθησε να προκαλέσει πυρκαγιά σε όχημα και με τη χρήση μαχαιριού, τραυμάτισε ημεδαπό ιδιοκτήτη της επιχείρησης. 

Επιπλέον, με τη χρήση του παραπάνω μαχαιριού και σιδερόβεργας, τραυμάτισε δύο αστυνομικούς που προσέτρεξαν στο σημείο και προσπάθησαν να τον ακινητοποιήσουν. Από την κατοχή του αλλοδαπού κατασχέθηκαν ένας αναπτήρας, ένα δοχείο με βενζίνη, το μαχαίρι και η σιδερόβεργα που χρησιμοποίησε. 

Ο τραυματίας ιδιοκτήτης της επιχείρησης και οι τραυματίες αστυνομικοί, μετέβησαν σε νοσοκομείο και κέντρο υγείας για παροχή πρώτων βοηθειών, όπως και ο συλληφθείς αλλοδαπός, ο οποίος τραυματίστηκε κατά την ακινητοποίησή του.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.