Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2023

Ομιλία Π. Παππά στη Βουλή για το νομοσχέδιο του Υπουργείου Υγείας

Δελτίο τύπου Π. Παππά
Ο Πέτρος Παππάς, βουλευτής Κιλκίς με τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, στη χθεσινή του ομιλία στην Βουλή των Ελλήνων, σχετικά με το νομοσχέδιο του Υπουργείου Υγείας, τόνισε την ανάγκη άμεσης και επαρκούς στελέχωσης του Ε.Σ.Υ. και την ανάγκη λήξης της ομηρίας του επικουρικού προσωπικού στα νοσηλευτικά ιδρύματα της χώρας.

Έκανε αναφορές στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα νοσοκομεία της χώρας καθώς και την εξουθένωση των εργαζομένων σε αυτά. Ενώ τόνισε τα αναρίθμητα προβλήματα που υπάρχουν στο Νοσοκομείο του Κιλκίς με αποτέλεσμα αυτό να υπολειτουργεί.

Επίσης, άσκησε έντονη κριτική στην κυβέρνηση και στον αρμόδιο Υπουργό, επισημαίνοντας πως το εν λόγο νομοσχέδιο δεν λύνει τα προβλήματα του Ε.Σ.Υ., αντιθέτως οδηγεί τους πολίτες στις ιδιωτικές κλινικές.

Τέλος, έκρινε ως επιτακτική ανάγκη άμεσης αντικατάστασης των Διοικήσεων των Νοσοκομείων της χώρας, από Διοικήσεις σχετικές με το αντικείμενο της Υγείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.