Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2023

Τα νέα του Λυκείου των Ελληνίδων Κιλκίς (7/10/2023)

Δελτίο τύπου Λυκείου των Ελληνίδων Κιλκίς
Βοήθεια για τους πληγέντες στη Θεσσαλία
Το Λύκειο Ελληνίδων παράρτημα Κιλκίς, έπειτα από επικοινωνία που είχε με τα Λύκεια Ελληνίδων παράρτημα Λάρισας και Βόλου, αποφάσισε όπως συγκεντρώσει είδη πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες στη Θεσσαλία.

Μετά από δύο εβδομάδες συγκέντρωσης αγαθών και χρημάτων από τα μέλη, τους φίλους, τους χορευτές και τα μέλη του Δ.Σ. την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2023 πραγματοποιήθηκε η αποστολή των ειδών πρώτης ανάγκης στο Λύκειο Ελληνίδων Λάρισας με σκοπό αυτά να διανεμηθούν σε όσους τα έχουν ανάγκη. Επίσης κατατέθηκε ποσό 500 ευρώ στο Λύκειο Ελληνίδων Βόλου προκειμένου κι εκεί να βοηθηθούν οικογένειες που ακόμη δεν έχουν πρόσβαση στα σπίτια τους και έχουν άμεση ανάγκη χρημάτων.

Το Λ.Ε.Κ. ευχαριστεί τα μέλη, τους φίλους, τους χορευτές και τα μέλη του Δ.Σ. για την άμεση ανταπόκριση στο κάλεσμα της προσφοράς ειδών πρώτης ανάγκης και χρημάτων για τους πληγέντες στη Θεσσαλία. Για ακόμη μία φορά αποδεικνύεται περίτρανα ότι η μεγάλη οικογένεια των Λυκείων των Ελληνίδων είναι ενωμένη και έτοιμη να συνδράμει όπου και όταν αυτό χρειάζεται. Το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2023 πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός της έναρξης των μαθημάτων, των παιδικών τμημάτων χορού για την χρονιά 2023 - 2024, του Λυκείου Ελληνίδων παράρτημα Κιλκίς.

Αγιασμός νέας περιόδου 

Το παρών έδωσαν μικροί χορευτές, γονείς καθώς και οι κύριες του Διοικητικού. Τον αγιασμό έκανε ο πατέρας Κωνσταντίνος Κουτρής. Ακολουθήστε χωρισμός των παιδιών σε τμήματα, δόθηκαν κεράσματα και δώρα όπως κάθε χρόνο. Οι γονείς ενημερώθηκαν από την Πρόεδρο κ. Δάφνη Νιάκα - Πασσαλίδου για θέματα που αφορούν τη νέα χορευτική χρονιά.

Ευχαριστούμε όσους ήταν εκεί και ευχόμαστε καλή χορευτική χρονιά.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.