Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2023

2η Αλυσίδα Αγάπης Στήριξης και Αλληλεγγύης από το "Φιλανθρωπικό Σωματείο Ανάσα Ευαισθησίας ν. Κιλκίς"

Δελτίο τύπου Φιλανθρωπικού Σωματείου "Ανάσα Ευαισθησίας ν. Κιλκίς"
Οι πρόσφατες καταστροφικές πλημμύρες που προκάλεσε η κακοκαιρία στη Θεσσαλία, έχει δημιουργήσει σοβαρό πλήγμα στους συνανθρώπους μας, οι οποίοι ζουν εδώ και λίγες μέρες σε τραγικές συνθήκες.

Το φιλανθρωπικό Σωματείο «Ανάσα Ευαισθησίας ν. Κιλκίς» δε μπορούσε να μείνει αμέτοχο στη συμβολή βοήθειας με μια 2η ανθρωπιστική κίνηση για τους πλημμυροπαθείς συμπολίτες μας στη Θεσσαλία.

Την Δευτέρα έγινε η 1η μας Ανθρωπιστική βοήθεια αποστολή μέσω της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς και σήμερα Παρασκεύη 15/09/2023 η 2η Ανθρωπιστική Βοήθεια της Ανάσας Ευαισθησίας ν. Κιλκίς.

Στο στόχο ότι όλοι μαζί μπορούμε να βοηθήσουμε γιατί πο
τέ δε θέλει κανείς να βρεθεί στη κατάσταση αυτή που περνούν οι συνανθρωποι μας ολοκληρώσαμε με την "Ομάδα Διάσωσης Επομέα", Επίλεκτη Ομάδα Ειδικών Αποστολών,με τη σημαντική μεταφορά απο Κιλκίς Θεσσαλονίκη και απο εκεί με εθελοντές αποστολή στους πλημμυροπαθείς Θεσσαλίας την 2η Ανθρωπιστική Βοήθεια.

Ευχαριστούμε όσοι στηρίξατε την 2η μας αυτή συγκέντρωση τροφίμων.

Κι επειδή η αγάπη για το Συνάνθρωπο ειναι ισχυρή προχωράμε απο αύριο κιόλας στην 3 Ανθρωπιστική στήριξη με αναζήτηση φορτηγών η Ενώσεων συλλόγων ώστε να καταφέρουμε μαζί με τρόφιμα χαρτικά καθαριστικά να γίνει μεγάλη σε όγκο μεταφορά συλλογής ρούχα παπούτσια έπιπλα στρώματα ηλεκτρικά είδη.

Σας θέλουμε μαζί στις Δράσεις που αποτελούν σημαντική βοήθεια για τους πλημμυροπαθείς.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.