Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2023

Βραδιά Νέων από τον υπ. Δήμαρχο Κιλκίς Θεόδωρο Βαφειάδη

Ανοιχτή πρόσκληση σε συνάντηση γνωριμίας απευθύνει στις νέες και τους νέους του Κιλκίς, ο υποψήφιος Δήμαρχος του «ΝΕΟΥ» Θεόδωρος Βαφειάδης, την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου, στο κέντρο της πόλης, εκεί όπου χτυπά η καρδιά της νεολαίας, στην οδό 25ης Μαρτίου, με ώρα έναρξης τις 8μ.μ.

Το «ΝΕΟ ΚΙΛΚΙΣ» πιστεύει στη νέα γενιά και στο δικαίωμά της να διαμορφώνει το μέλλον της, το αύριο που ουσιαστικά της ανήκει. Στέκεται δίπλα στη νεολαία και στις διεκδικήσεις της, αντιλαμβάνεται τις αγωνίες της και συμμερίζεται τις ιδέες της. Και αυτό ακριβώς αποδεικνύεται από το γεγονός ότι το ψηφοδέλτιο του ΝΕΟΥ απαρτίζεται ως επί το πλείστον από νέα και άφθαρτα πρόσωπα.

Στη βραδιά, που θα έχει εορταστικό χαρακτήρα, θα συμμετάσχουν και dj’ s της πόλης.

Καλεσμένοι του ΝΕΟΥ, είναι όλοι όσοι είναι ή αισθάνονται νέοι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.