Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2023

Τα νέα της Ακαδημίας "Αλέξανδρος" Κιλκίς (19/9/2023)

Δελτίο τύπου Ακαδημίας "Αλέξανδρος" Κιλκίς
Δύο φιλικά για τον Αλέξανδρο Κιλκίς
Δύο φιλικά για τον Αλέξανδρο Κιλκίς που υποδέχθηκε την Αστραπή Μεσαίου. Τελικό αποτέλεσμα 1-1, έπειτα από ένα καλό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Αλέξανδρος Κιλκίς είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, έβγαζε συνδυασμούς όμως υστερούσε στην τελική προσπάθεια. Από την άλλη μεριά το Μεσαίο επιδίωκε να «απειλήσει» στις αντεπιθέσεις, με τον τερματοφύλακα Βασίλη Παύλου να έχει δύο αποκρούσεις στο πρώτο μέρος και τον Ηρακλή Μακάριο να έχει οριζόντιο δοκάρι στην κορυφαία φάση του πρώτου ημιχρόνου.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αλέξανδρος δεν απειλήθηκε, είχε φάσεις για να φτάσει σε γκολ με κορυφαία το φάουλ του Μπελίτσα που κόντραρε και βρήκε στο οριζόντιο, και στο 71’ έφτασε στο τέρμα με τον Μπελίτσα που ευστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος.

Το Μεσαίο στα τελευταία δέκα λεπτά βγήκε μπροστά για να φτάσει στο γκολ της ισοφάρισης, είχε δοκάρι, ο Μάριος Παπαδόπουλος έκανε σπουδαία απόκρουσε στο 87’ όμως στο κόρνερ που ακολούθησε ο Βαγγέλης Κοκολας με σουτ στη κίνηση διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

Ηττα από τον Αστέρα

Φιλική ήττα με 3-1 για τον Αλέξανδρο Κιλκίς στο Δημοτικό Στάδιο το απόγευμα του Σαββάτου από τον Αστέρα Μεγάλης Βρύσης. Οι Γιώργος Δαϊλλίδης και Γιάννης Ιασωνίδης ήθελαν να τεστάρουν τους ποδοσφαιριστές κόντρα σε έναν ποιοτικό αντίπαλο, ο οποίος προηγήθηκε στα πρώτα δευτερόλεπτα της αναμέτρησης.

Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους ο Ξυγαλατάς ισοφάρισε για τον Αλέξανδρο. Η γηπεδούχος ομάδα ξεκίνησε δυνατά στο δεύτερο μέρος, είχε κάποιες στιγμές που θα μπορούσε να βρει δεύτερο τέρμα, αλλά η Μεγάλη Βρύση στο 67’ με στατική φάση και στο 70’ σε αντεπίθεση πέτυχε ακόμη δύο τέρματα.

Επιτυχημένο το Camp της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Το επίσημο προπονητικό κέντρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο Κιλκίς το Alexandros Sports Center υποδέχθηκε το απόγευμα του Σαββάτου ταλαντούχους ποδοσφαιριστές της Περιφέρειας Κιλκίς, στο πρώτο Camp της νέας χρονιάς.

Οι προπονητές των τμημάτων υποδομής του Δικέφαλου του Βορρά Αλέκος Θεοδωρίδης, Ιωάννης Αβραμίδης και Ηλίας Γαλανόπουλος προπόνησαν παιδιά γεννηθέντα του 2013-2014 στο ξεκίνημα, και εν συνεχεία αυτά του 2011-2012.

Περισσότεροι από 90 ποδοσφαιριστές έδωσαν το παρών, και ξεδίπλωσαν τις ποδοσφαιρικές τους αρετές. Πλέον οι επιτελείς του ΠΑΟΚ σε σύντομο χρονικό διάστημα θα ενημερώσουν τις ομάδες για το πότε θα διεξαχθεί το δεύτερο Camp, μιας και επιθυμούν να βλέπουν σε σύντομες περιόδους την εξέλιξη και την βελτίωση των παιδιών.

Εγγραφές καθημερινά στα τμήματα ποδοσφαίρου

Ο Αλέξανδρος Κιλκίς έχει μπει για τα καλά στη νέα αγωνιστική περίοδο στα τμήματα υποδομής, με τις εγγραφές να πραγματοποιούνται καθημερινά! Από 4-17 ετών τα παιδιά που επιθυμούν να ασχοληθούν με το ποδόσφαιρο, μπορούν να έρχονται στο Αθλητικό Κέντρο και να γίνονται μέλη της μεγάλης οικογένειας του Αλέξανδρου Κιλκίς.

Ο Αγιασμός των τμημάτων του Αλέξανδρου Κιλκίς

Το απόγευμα της Δευτέρας στο Alexandros Sports Center πραγματοποιήθηκε ο Αγιασμός των τμημάτων ποδοσφαίρου και στίβου της Ακαδημίας του Αλέξανδρου Κιλκίς. Ο Πατέρας Ιωάννης τέλεσε το μυστήριο με τα παιδιά να λαμβάνουν τις ευχές για μία χρονιά με επιτυχίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.