Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2023

Ευθυμία Φωτιάδου και Ορέστης Παπαδόπουλος, συμπορεύονται με το ΝΕΟ ΚΙΛΚΙΣ και τον Θεόδωρο Βαφειάδη

Υπογράφει η 
 Φωτιάδου Ευθυμία 
Υποψήφια Σϋμβουλος Κοινότητας Μεγάλης Βρύσης
Ονομάζομαι Φωτιάδου Ευθυμία του Νικολάου και της Παρασκευής. Εργάζομαι ως ιδιωτική υπάλληλος στο Κιλκίς. 
Υπήρξα ενεργό μέλος του πολιτιστικού συλλόγου Μεγάλης Βρύσης από το 2006 έως το 2019 από τη θέση της γενικής γραμματέως και κατόπιν ως αντιπρόεδρος. Υπήρξα επίσης αντιπρόεδρος στο σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του δημοτικού σχολείου Μεγάλης Βρύσης, καθώς και στον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του γυμνασίου Βαπτιστή.

Γνωρίζω τα προβλήματα του τόπου μου και πιστεύω ότι υπάρχουν λύσεις. Θεωρώ ότι με την στήριξη σας μπορώ και γω να αποτελέσω κομμάτι τών λύσεων, όπως έχω αποδείξει και στο παρελθόν. Είμαι υποψήφια στην Δημοτική Κοινότητα Μεγάλης Βρύσης με τον συνδυασμό "Νέο Κιλκίς" και υποψήφιο Δήμαρχο τον Βαφειάδη Θεόδωρο. Γιατί στο πρόσωπο του βλέπω έναν ικανό αυτοδιοικητικό με γνώσεις, μα πάνω από όλα όραμα για τα χωριά μας και την πόλη. Ξύπνησε ξανά την ελπίδα μέσα μας γιατί όλοι μας επιθυμούμε ένα ΝΕΟ Κιλκίς.

Υπογράφει ο Ορέστης Παπαδόπουλος
Υποψήφιος Σϋμβουλος Κοινότητας Μεγάλης Βρύσης
Ονομάζομαι Ορέστης Παπαδόπουλος του Χάρη και της Άντας. Έχω σπουδάσει Μηχανολόγος Μηχανικός σε πανεπιστήμιο της Αγγλίας και εργάζομαι ως ιδιωτικός υπάλληλος σε εταιρεία της Βιομηχανικής Περιοχής του Κιλκίς.
Κατοικώ στην Μεγάλη Βρύση και ειμαι πατέρας δυο παιδιών.

Ένιωθα αρκετό καιρό την ανάγκη να προσφέρω στον αγαπημένο μου τόπο, τη Μεγάλη Βρύση και το Κιλκίς. Έχω την πίστη ότι η κατάσταση στα χωριά και την πόλη μας μπορεί να γίνει πολύ καλύτερη. Είναι δύσκολο κάποιος να εμπνεύσει μια νέα γενιά και να αποφασίσει να ασχοληθεί με την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Με ιδιαίτερη χαρά λοιπόν ανταποκρίθηκα στο κάλεσμα του υποψήφιου Δήμαρχου Θεόδωρου Βαφειάδη διακρίνοντας σε αυτόν ήθος εντιμότητα και όρεξη για δουλειά και αποφάσισα να μετάσχω ως υποψήφιος στην Δημοτική Κοινότητα Μεγάλης Βρύσης με τον συνδυασμό "Νέο Κιλκίς".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.