Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2023

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Τρίτη, 19/9/2023, 9:50 μ.μ.

Συλλήψεις για ναρκωτικά
· Συνελήφθη στις 15 Σεπτεμβρίου 2023 το μεσημέρι σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, αλλοδαπός άνδρας, καθώς μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών, εντοπίστηκε ο προαναφερόμενος άνδρας και στην κατοχή του βρέθηκαν καλά κρυμμένες 1 συσκευασία με κοκαΐνη βάρους 12,6 γραμμαρίων και 1 συσκευασία με ηρωίνη βάρους 2 γραμμαρίων. Επίσης διαπιστώθηκε να αποκρύπτει στην οικία του 2 συσκευασίες με κάνναβη συνολικού βάρους 1 κιλού και 474 γραμμαρίων και 1 ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας τσέπης, σε μορφή κλειδιού, με υπολείμματα κοκαΐνης, τα οποία και κατασχέθηκαν, όπως και ένα κινητό τηλέφωνο που βρέθηκε στην κατοχή του.

· Συνελήφθη στις 15 Σεπτεμβρίου 2023 το μεσημέρι σε περιοχή της Ημαθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, αλλοδαπός άνδρας, καθώς σε έρευνα που έγινε στην οικία του βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης βάρους 517,5 γραμμαρίων.

Σύλληψη για παράβαση των νομοθεσιών περί αρχαιοτήτων, ναρκωτικών και όπλων

Συνελήφθη στις 15 Σεπτεμβρίου 2023 το πρωί στην Έδεσσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Έδεσσας, ημεδαπός άνδρας, καθώς σε έρευνα που έγινε στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 6 συσκευές ανίχνευσης μετάλλων με τα παρελκόμενα τους (φορητοί υπολογιστές, καλώδια, κεραίες, φορτιστές κ.α.) και 2 τμήματα μηχανήματος ανιχνευτή μετάλλων, τα οποία κατείχε άνευ αδείας από την αρμόδια Αρχή. Επίσης κατασχέθηκαν σπόροι κάνναβης βάρους 13,1 γραμμαρίων και 1 φυσίγγιο πολεμικού τυφεκίου.

Εξιχνίαση απάτης

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Σερρών σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού άνδρα, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, τον περασμένο Μάιο επικοινώνησε με ημεδαπό άνδρα και με το πρόσχημα ενοικίασης διαμερίσματος, κατάφερε να του αποσπάσει τμηματικά το χρηματικό ποσό των 869 ευρώ.

Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς συνελήφθη ένα άτομο για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης

Συνελήφθη στις 16 Σεπτεμβρίου 2023 το πρωί σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, ένας ημεδαπός άνδρας, για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης.

Ειδικότερα, μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών, εντοπίστηκε ο προαναφερόμενος άνδρας και διαπιστώθηκε να καλλιεργεί σε αγροτεμάχιο με αραβόσιτους συνολικά 66 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από 1 έως 3 μέτρων, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του βρέθηκε και κατασχέθηκε μία συσκευασία με κάνναβη βάρους 653 γραμμαρίων.

Για την υπόθεση έχει αναρτηθεί βιντεοληπτικό υλικό στην επίσημη σελίδα της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας στο facebook, στον παρακάτω σύνδεσμο: 
https://www.facebook.com/gadpkmakedonias/videos/1013877339754229

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Γιαννιτσών και τον παρέπεμψε στον Ανακριτή.

Εξιχνιάστηκαν διαρρήξεις καταστημάτων που έγιναν τον περασμένο Ιούνιο στην Πιερία

Η αναλυτική έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, είχε ως αποτέλεσμα την εξιχνίαση διαρρήξεων σε καταστήματα, που έγιναν τις πρώτες πρωινές ώρες της 19ης Ιουνίου 2023 σε περιοχές της Πιερίας.

Για την υπόθεση σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 3 αλλοδαπών ανδρών, για το αδίκημα της διακεκριμένης κλοπής.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα, οι δύο από τους παραπάνω άνδρες, χρησιμοποιώντας όχημα του τρίτου συνεργού τους, διέρρηξαν 4 καταστήματα και αφαίρεσαν από τις ταμειακές μηχανές συνολικά το χρηματικό ποσό των 770 ευρώ.

Μέσα από ένα από τα παραπάνω καταστήματα, εισήλθαν σε οικία του ιδιοκτήτη του καταστήματος, απ’ όπου αφαίρεσαν κοσμήματα αξίας 1.000 ευρώ και το χρηματικό ποσό των 1.500 ευρώ.

Επιπλέον το ίδιο χρονικό διάστημα διέρρηξαν και ένα δημοτικό κτίριο, χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να αφαιρέσουν οτιδήποτε.

Η δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κατερίνης.

Εξιχνίαση κλοπής

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ανήλικου ημεδαπού, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, τον προηγούμενο μήνα διέρρηξε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην Κατερίνη και αφαίρεσε από την ταμειακή μηχανή του καταστήματος το χρηματικό ποσό των 330 ευρώ, σύμφωνα με δήλωση του παθόντα.

Συνελήφθη 32χρονος ο οποίος άναψε πυρσούς στη διάρκεια ποδοσφαιρικού αγώνα

Η Αστυνομία συνεχίζει τη δράση της στο πλαίσιο τήρησης της νομοθεσίας στη διάρκεια των αθλητικών γεγονότων.

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας σε Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, συνέλαβαν απογευματινές ώρες χθες (18/09), 32χρονο σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση της Νομοθεσίας που αφορά σε «Αδικήματα Βίας με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις» και Νομοθεσίας «Περί Φωτοβολίδων και Πυροτεχνημάτων».

Το βράδυ της Κυριακής (17/09) στο πλαίσιο ποδοσφαιρικού αγώνα στο γήπεδο της Τούμπας άναψαν πυρσούς με αποτέλεσμα την προσωρινή διακοπή του αγώνα. Ο 32χρονος άναψε τρεις (3) πυροτεχνικές κατασκευές τύπου «ναυτικός πυρσός» οπότε και συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στις αρμόδιες δικαστικές Αρχές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.