Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 18 Αυγούστου 2023

Σαραντής Νίκος: Συμπορεύομαι με το ΝΕΟ ΚΙΛΚΙΣ και τον Θεόδωρο Βαφειάδη

Υπογράφει ο Νίκος Σαραντής
Υποψήφιος Δημοτικός Σϋμβουλος Κιλκίς

Ονομάζομαι Σαραντής Νικόλαος, του Σαραντή Δημήτριου και της Πένιου Σταυρούλας και κατάγομαι από τις Καστανιές Κιλκίς. Από μικρός μένω στην Πόλη του Κιλκίς και αγαπώ τον τόπο μου.

Όμως βλέπω ότι κάθε χρόνο γίνεται ολοένα και χειρότερος. Η γενιά μου και κυρίως οι μετέπειτα γενιές αποφασίζουν να φύγουν από την πόλη τους γιατί θεωρούν ότι δεν έχει τίποτα να τους προσφέρει και αναρωτιέμαι μήπως τελικά έχουν δίκιο;

Θέλω να δω την πόλη μου να γίνεται ένα μέρος που αξίζει να την επισκεφτείς αλλά και να μείνεις! Για αυτόν τον λόγο αποφάσισα να συμπορευτώ με το "Νέο Κιλκίς" και τον υποψήφιο δήμαρχο Θεόδωρο Βαφειάδη, που οραματίζεται ένα Νέο Κιλκίς, πραγματικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.