Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 18 Αυγούστου 2023

Γεώργιος Στεφούδης: Συμπορεύομαι με το ΝΕΟ ΚΙΛΚΙΣ και τον Θεόδωρο Βαφειάδη

Υπογράφει ο Γεώργιος Στεφούδης
Υποψήφιος Δημοτικός Σϋμβουλος Κιλκίς
Να σας συστηθώ κι εγώ αν και οι περισσότεροι αν όχι όλοι με γνωρίζετε.Είμαι ο Γεώργιος Στεφούδης πρωτότοκος γιός του Απόστολου Στεφούδη και της Ελπινίκης Ζορμπά. Είμαι παντρεμένος με την Καίτη Χατζηδιονυσίου, εκπαιδευτικό Β'βαθμιας με την οποία αποκτήσαμε τρία παιδιά. Ήμουν ελεύθερος επαγγελματίας και Εργολάβος Ηλεκτρολόγος και σήμερα είμαι συνταξιούχος. Γεννήθηκα μεγάλωσα και έζησα στο Κιλκίς και τα 60 χρόνια της μέχρι τώρα ζωής μου.

Αποδέχθηκα με μεγάλη χαρά την πρόταση του υποψήφιου Δημάρχου Θόδωρου Βαφειάδη να συμμετάσχω στον συνδυασμό της ανεξάρτητης πρωτοβουλίας ''Νέο Κιλκίς'' που διεκδικεί με αξιώσεις την Δημοτική αρχή της πόλης μας.

Θυμάμαι το Κιλκίς από τότε που σχεδόν όλοι οι δρόμοι ήταν χωματόδρομοι και κυκλοφορούσαν 20-30 αυτοκίνητα το πολύ σ' όλη την πόλη.

Μπορεί οι δρόμοι σήμερα να είναι όλοι ασφαλτοστωμένοι και τα αυτοκίνητα σχεδόν όσοι και οι κάτοικοι αλλά δυστυχώς το Κιλκίς δεν μπόρεσε να κάνει τα βήματα ακόμα και τα άλματα που έπρεπε να κάνει. Έζησα και τα καλά αλλά και τα κακά αυτής της πόλης και του Δήμου , ενός Δήμου που δυστυχώς δεν κατάφερε να ξεφύγει από την ''χρυσή μετριότητα'' και να καταφέρει να γίνει μια πόλη πρότυπο αλλά και τα χωριά του υπόδειγμα στην οποία να χαίρεσαι να ζεις αλλά και να την καμαρώνεις.

Έναν Δήμο και μια πόλη πρότυπο όπως την ονειρευόμαστε στο ''Νέο Κιλκίς'' με ποιότητα ζωής για τους κατοίκους του αλλά και για τους επισκέπτες του. Έναν Δήμο και μια πόλη που θα μπορούν να είναι περήφανα τα παιδιά μας αλλά και να καμαρώνουμε όλοι εμείς οι μεγαλύτεροι.

Πιστεύω και έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στον Θόδωρο Βαφειάδη αλλά και σε όλον τον συνδυασμό του ''Νέο Κιλκίς'' και νομίζω ότι τώρα πλέον ο Δήμος έχει την ευκαιρία που του αξίζει.

Γι αυτό συντάσσομαι και στηρίζω αυτήν την προσπάθεια και νομίζω πως όλοι μαζί ενωμένοι θα τα καταφέρουμε.

Θα καταφέρουμε να φτιάξουμε ένα πραγματικά "Νέο Κιλκίς"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.