Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 18 Αυγούστου 2023

Πέτρος Παππάς: Ανακαίνιση του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου Κιλκίς, χωρίς γιατρούς

Δελτίο τύπου Πέτρου Παππά
Στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας "Πρωινή του Κιλκίς" ο κ. Γεωργαντάς ανακοινώσε την δημοπράτηση για την ανακαίνιση του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών του Γ.Ν.Κιλκίς. Ως εδώ όλα καλά. Προφανώς είναι μια αναγκαιότητα ετών η ανακαίνιση των επειγόντων του νοσοκομείου του Κιλκίς.

Αλλά για ποιο ακριβώς Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών μιλάμε;

Οι πολίτες του Κιλκίς δικαιούνται να γνωρίζουν την πραγματικότητα.

Ο βουλευτής Κιλκίς, Πέτρος Παππάς, ως επειγοντολόγος, που έχει διατελέσει Διευθυντής του εν λόγω τμήματος τα τελευταία 4 χρόνια, τονίζει πως η κυβέρνηση ανακαινίζει ένα τμήμα το οποίο δεν έχει ούτε έναν γιατρό στη οργανική δύναμη του, αυτή τη στιγμή.

Η κυβέρνηση οφείλει να απαντήσει.

Πότε θα προκυρηχθούν οι κενές θέσεις του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών του νοσοκομείου Κιλκίς;

Ποια λύση σκοπεύει να δώσει στην υποστελέχωση της Παθολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου Κιλκίς, που αναγκάζει το Τμήμα Επειγόντων, να στηρίζεται στους ειδικευόμενους γιατρούς, οι οποίοι είναι παντελώς αναρμόδιοι να υποδέχονται επείγοντα περιστατικά χωρίς την συνεχή επίβλεψη ειδικού ιατρού;

Πότε θα λειτουργήσει ο Αξονικός Τομογράφος του νοσοκομείου Κιλκίς 24ωρες το 24ωρο και όλες τις ημέρες του μήνα, όπως είναι επιτακτικό να γίνεται σε κάθε δευτοβάθμιο νοσοκομείο; Ειδικά μάλιστα τη στιγμή που υπάρχει εφημερεύων ακτινολόγος σε καθημερινή βάση;

Ανακαινίζεται λοιπόν το ΤΕΠ του νοσοκομείου Κιλκίς, στο οποίο δεν προκυρήχθηκε καμία θέση γιατρού τα τελευταία 4 χρόνια.

Με ευθύνη ποιού;

Με ευθύνη της Διοίκησης του Νοσοκομείου;

Με ευθύνη της Διοίκησης της 4ης ΥΠΕ;

Οι πολίτες του Κιλκίς δικαιούνται να ξέρουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.