Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 12 Ιουνίου 2023

Οι Περιπατητές Κιλκίς γιορτάζουν την παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος

Δελτίο τύπου 
Περιβαλλοντικού Συλλόγου Περιπατητών Κιλκίς 
Χρόνια Πολλά Πλανήτη Γη, όχι στην κλιματική καταστροφή επανέλαβαν στο δάσος-ζωολογικό κήπο των κυνηγών την εφετινή παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος 5 Ιουνίου. Η εκδήλωση περιελάμβανε περίπατο 4-5 χλμ στο δάσος, τραγούδια της παρέας υπό τις πενιές του Βασίλη Αντωνιάδη και γεύμα με ψητά που ετοίμασαν μέλη του Περιβαλλοντικού Συλλόγου Περιπατητών Κιλκίς που κάλυψε και τα έξοδα. 

Ο Ανδρεανίδης Χρήστος ανέφερε ελάχιστα για το μεγάλο του πλανήτη μας πρόβλημα και ευχαρίστησε τον πρόεδρο Βασιλειάδη Χαράλαμπο για την φιλοξενία. Κοινή άποψη των δυο Συλλόγων η διατράνωση της συνεργασίας και των επισκέψεων στο καταφύγιο.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.