Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 12 Ιουνίου 2023

Περιοδείες και συσκέψεις σε χώρους δουλειάς και χωριά, από τους υποψήφιους βουλευτές του ΚΚΕ στο Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΚΚΕ Κιλκίς
Συνεχίζεται αυτές τις μέρες το πολιτικό άνοιγμα, οι περιοδείες και συσκέψεις σε χώρους δουλειάς και χωριά, από τους υποψήφιους βουλευτές του ΚΚΕ στο Κιλκίς συνοδευόμενοι από στελέχη του Κόμματος.

Οι υποψήφιοι στις παρεμβάσεις και συζητήσεις τους τονίζουν πως το μεγάλο βήμα που έγινε στις εκλογές της 21ης του Μάη, να γίνει ακόμα μεγαλύτερο στις 25 του Ιούνη, με ακόμα πιο ισχυρό ΚΚΕ και στο Κιλκίς, για να υπάρχει μια πραγματική, λαική και αγωνιστική αντιπολίτευση μέσα και έξω από τη Βουλή απένταντι στην από χέρι αντιλαική κυβέρνηση που θα προκύψει.

Γνωρίζουμε πως στο Κιλκίς μεγάλο μέρος των ψήφων του Κόμματος είναι από ανθρώπους που συναντηθήκαμε σε αγώνες, από κόσμο που εκτίμησαν την πολιτική στάση του κόμματος, των στελεχών του, των εκλεγμένων συνδικαλιστών του, γύρω από τα σοβαρά και μεγάλα ζητήματα που προέκυψαν τα τελευταία χρόνια.

Αυτός είναι ο δρόμος για να μπουν εμπόδια σε αντιλαϊκά μέτρα, για να ανοίξει ο δρόμος για ανατροπές που μόνο το ΚΚΕ μπορεί να κάνει, διότι μόνο αυτό είναι με τις “ζωές μας και όχι με τα κέρδη”, όπως με τραγικό τρόπο αποδείχτηκε ξανά αυτές τις μέρες, που τρεις γυναίκες, αναμέσα τους και μία έγκυος νέα κοπέλα, έχασαν τη ζωή τους γιατί δεν υπήρχαν ασθενοφόρα για να τις μεταφέρουν έγκαιρα σε νοσοκομεία.

Είναι πολλοί επίσης οι ψήφοι ανθρώπων που μπορεί να μην συμφωνούν σε όλα με το ΚΚΕ, αλλά εκτιμούν την αγωνιστική συνέπεια λόγων και έργων, την αγωνιστική ενότητα με την οποία δίνουν την μάχη από την άρχη και οι πέντε υποψήφιοι στο Κιλκίς. Αναγνωρίζει ο κόσμος ότι στο ΚΚΕ δεν υπάρχει ούτε προσωπικό βόλεμα, ούτε φιλοδοξίες για την καρέκλα ...

Οι υποψήφιοι υπογραμμίζουν ότι το ΚΚΕ, πρέπει και μπορεί να διατηρήσει και να αυξήσει το ποσοστό του τόσο πανελλαδικά όσο και στο Κιλκίς να διατηρήξει και να αυξήσει τις 26 έδρες στη Βουλή, για να μπουν εμπόδια σε αντιλαικά μέτρα, που είναι δεδομένο ότι θα πάρει η επόμενη κυβέρνηση.

Καλούν τέλος σε μαζική συμμετοχή στην Κεντρική ανοιχτή πολιτική συγκέντρωση του Κόμματος την Παρασκευή 16/6 στις 7:30μμ στο Πάρκο Κήπου, με ομιλητές τους, Γιώργο Πέρρο μέλος της ΚΕ και υποψήφιο βουλευτή Δυτικού Τομέα Αθήνας και Κώστα Τσαουσίδη υποψήφιο βουλευτή Κιλκίς.

Το πρόγραμμα των επόμενων ημερών

Δευτέρα 12/6 το πρωί περιοδεία στην ΒΙΠΕ Σταυροχωρίου, Κώστας Τσαουσίδης, Ρία Αλτιπαρμακίδου.

Το απόγευμα στα Κρούσια σε Γάβρα Αντιγόνεια Κάτω Θεοδωράκι.

Τρίτη 13/6 στις 10:00πμ στο κτίριο της Αντιπεριφέρειας και στον ΔΕΔΗΕ με τους Κώστα Τσαουσίδη και Μέμα Τεμεκενίδου. Επίσης στο νοσοκομείο Γουμένισσας και στο Κέντρο Υγείας Πολυκάστρου με τον Ηλία Σμυδάκη - Χαμουρούδη. Το απόγευμα στα σούπερ μάρκετ στο Κιλκίς, οι Ρία Αλτιπαρμακίδου, Μέμα Τεμεκενίδου, Σταυρούλα Νικολαίδου και στις 8:30μμ σε στέκια νεολαίας της πόλης.

Τετάρτη 14/6 το πρωί στον ΕΦΚΑ, στο Νοσοκομείο και στον ΟΑΕΔ με τους Κώστα Τσαουσίδη και Μέμα Τεμεκενίδου

Τα απόγευμα σε πάρκα και παιδικές χαρές στο Κιλκίς με τους Κώστα Τσαουσίδη, Μέμα Τεμεκενίδου, Ρία Αλτιπαρμακίδου.

Πέμπτη 15/6 στις τράπεζες με τους Κώστα Τσαουσίδη και Μέμα Τεμεκενίδου

Καθημερινά στην πλατεία Ειρήνης λειτουργεί το στέκι του Κόμματος από τις 6 το απόγευμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.