Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 11 Απριλίου 2023

Microstudies Robotics Κιλκίς: Με ένα χρυσό, δύο ασημένια και ένα χάλκινο στην Ολυμπιάδα ρομποτικής

Δελτίο τύπου Microstudies Robotics Κιλκίς
Θρίαμβος της ακαδημίας ρομποτικής Microstudies Robotics από το Κιλκίς μετά από τρεις μέρες διαγωνισμού στην μεγαλύτερη διεθνή ρομποτική αθλητική Ολυμπιάδα την MRC – Minoan Robotic Competition που πραγματοποιήθηκε στο Ηράκλειο της Κρήτης στις 7-10 Απριλίου. Οι ομάδες αγωνίστηκαν ανάμεσα σε 31 χώρες με την συμμετοχή 2500 αθλητών, επέστρεψαν στο Κιλκίς αφού κατάφεραν να αποσπάσουν ένα χρυσό, δύο ασημένια και ένα χάλκινο μετάλλιο οι εξής ομάδες:

Η BotRunners με τους Μιλτιάδης Κυζιρίδης, Θεόδωρος Αναστασιάδης και Θωμάς Κοντόβας (χρυσό)

Η Dotbots με τους Μαρίλια Σαββίδου και Κωνσταντίνος Πασσαλίδης (ασημένιο)

Η RobotDreamers με τους Πασχάλης Τσιμπουσλής, Αναστασία Σαλτσίδου και Μιχαήλ Κουγιουμτζόγλου (ασημένιο)

Η Botmakers με τους Χρήστος Σαλτσίδης, Αναστάσιος Αλμασίδης και Σάββας Μουρατίδης (χάλκινο) κατατάσσοντας την ακαδημία στις υψηλές θέσεις για ακόμη μία φορά και σε παγκόσμιο επίπεδο.

Την ακαδημία συνόδεψαν και γονείς με αποστολή στο σύνολο 40 ατόμων έχοντας την ευκαιρία να επισκεφτούμε στο ελεύθερο χρόνο τον αρχαιολογικό χώρο της Κνωσού, το αρχαιολογικό μουσείο του Ηρακλείου και το εκπληκτικό ενυδρείο στις Γούβες Ηρακλείου.

Θέλουμε να συγχαρούμε τις ομάδες για τις διακρίσεις τους, την σπουδαία προσπάθεια όλων των παιδιών που κατέκτησαν τις υπόλοιπες θέσεις κυρίως όμως για την εξαιρετική συμπεριφορά τους και τους υπέροχους γονείς που μας χάρισαν μοναδικές στιγμές σε όλο το ταξίδι.

Τέλος να ευχαριστήσουμε τους υποστηρικτές και τους χορηγούς που στηρίζουν την σημαντική προσπάθεια των παιδιών

Pillow Urban Stay, Autovision ΙΚΤΕΟ Κιλκίς, Edu Guidance, Nutripet Hellas, Captain Vape, Μικροβιολογικό Κέντρο Δημήτριος Παραστατίδης και την Σαγματοπούλου Δέσποινα Education Centre

Η ακαδημία MICROstudies Robotics και οι προπονητές Γκόραν Μιχαήλοβιτς - Ελένη Καλαϊτζίδου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.