Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 11 Απριλίου 2023

Ο Ερυθρός Σταυρός Κιλκίς ευχαριστεί θερμά τη διοίκηση της κλινικής “Γένεσις”

Δελτίο τύπου Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς
Ο όμιλος Euromedica, στο πλαίσιο του προγράμματος της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και με αίσθημα αλληλεγγύης προς την ελληνική κοινωνία, στηρίζει έμπρακτα το έργο που επιτελεί το Περιφερειακό Τμήμα Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς, που ανταποκρίνεται στα προβλήματα και τις ανάγκες των περιοχών, όπου δραστηριοποιείται.

Η κλινική «ΓΕΝΕΣΙΣ», η μεγαλύτερη μαιευτική και γυναικολογική κλινική της Κεντρικής και Βορείου Ελλάδος, μέλος του ομίλου Euromedica, ανέλαβε να προμηθεύσει το τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς με 250 φιάλες ελαιόλαδου του 1 λίτρου , οι οποίες θα διανεμηθούν σε ευάλωτες οικογένειες του Κιλκίς και των γύρω περιοχών.

Η εκδήλωση για την παράδοση των φιαλών πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 10 Απριλίου 2023 στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της μαιευτικής, γυναικολογικής, χειρουργικής κλινικής «ΓΕΝΕΣΙΣ» στην Πυλαία Θεσσαλονίκης.

Τη δωρεά παρέλαβε η πρόεδρος του ΕΕΣ Κιλκίς κα. Αικατερίνη Φραγγίδου με εκπροσώπους εθελοντών, ενώ την πλευρά της Euromedica εκπροσώπησε ο διευθύνων σύμβουλος κ. Μιχαήλ Σαμαρίνας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο ΕΕΣ Κιλκίς νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά τη διοίκηση της κλινικής “Γένεσις” για την πρωτοβουλία και την έμπρακτη στήριξη , με την ελπίδα ότι η σπουδαία αυτή πράξη θα βρεί και άλλους μιμητές.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.