Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 11 Απριλίου 2023

Ήττα με υποσχέσεις για τον Άτλαντα κΙΛΚΊς

Δελτίο τύπου ΑΤΛΑΝΤΑ Κιλκίς
Φανερά βελτιωμένος και μαχητικός παρουσιάστηκε στον τελευταίο αγώνα της σεζόν 2022-2023, ο ΑΤΛΑΣ στο παιχνίδι με τον συμπολίτη ΑΙΑ, την Κυριακή 09/04/2023, στο ΔΑΚ Κιλκίς. Το παιχνίδι κράτησε σε αγωνία τους δεκάδες φίλους των δύο ομάδων αλλά και τους γονείς των κοριτσιών. Το τελικό αποτέλεσμα (3-0, 25-21, 25-21, 25-14) φαίνεται να αδικεί την ομάδα του Άτλα η οποία δικαιούται τουλάχιστον ένα σετ σε ένα παιχνίδι με ένταση και πάθος για τη νίκη. 

Παρόλα αυτά δίνει υποσχέσεις για την επόμενη χρονιά η οποία θα βρει τις περισσότερες αθλήτριες να αγωνίζονται και πάλι στο πρωτάθλημα των παγκορασίδων. Ο ΑΤΛΑΣ, ευχαριστεί τις οικογένειες και τους φίλους των κοριτσιών, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά του.

Η σύνθεση του ΑΤΛΑ αποτελούνταν (προπονητής ο κ. Χρήστος Μπακύρτσης): Μπακύρτση, Κιλτίδου, Σταμάτη Αικ.(L), Νίρλα, Σταμάτη Α., Γκουρτσιάδου, Ταχταλίδου, Χαριτωνίδου, Τριανταφυλλίδου Φ., Τριανταφυλλίδου Ρ., Παπαμιχαηλίδου (L).

Οι εγγραφές στο σύλλογο συνεχίζονται και μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλέφωνα: 6937156278 και 6973245149 για περαιτέρω πληροφορίες.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς μας: BALKAN ELECTRIC, ΜΑΚΟΥΛΗ ΙΩΑΝΝΗ (ελαστικά), ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ (αλουμίνια), BAKE MY DAY, που με την βοήθεια τους συνεχίζουμε να κάνουμε αυτό που αγαπάμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.